Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Najlepszy Avatar
Boba Fett:
Konkurencja jest dosyć wysoka, przyznam.
Wahałem się między avatarem Triveta a obrazkiem Anacondy.
Po krótkim pomyślunku doszedłem do wniosku, że zagłosuję na avek Anacondy? Dlaczego? Cóż, Wiedźmin jest jedną z moich ulubionych postaci (ściślej to Geralt), którego właśnie ukazał nam pan Trivet.
Aczkolwiek wybrałem pracę Any. Dlaczego pracę? Bo mam świadomość, że on samodzielnie ją zrobił, a nie wyszukał gdzieś w necie. Zasłużył na mój głos, szczególnie za ciężką i dającą dobre efekty pracę.
Grison:
Ja zagłosowałem na Arthasa, gdyż to fajna postać z fajnej gry.
Szczęściarzem jest ten kto posiada taki właśnie nick.
No i obrazek jest bardzo fajny. Oczywiście przedstawia samego Arthasa z Warcfraft 3 Frozen Throne.
Xingu:
Ja głosuje na avka IsentoR
Dlaczego?
Jest ładny i nie wygląda jak zwalony prosto z jakiejś strony, tylko jak własna obróbka, (bo wątpię by go całkiem sam zrobił, ale obróbka pewna) Tak więc trzeba trud włożony w obrazek docenić :)
Halina Kiepska:
Hmmmm... Po głębszym zastanawieniu stwierdzam, że poziom konkursu mnie nie zachwyca, ale wśród zgłoszonych avatarów znajduje się kilka ciekawych. Mam tutaj na myśli chociażby ten, który należy do mejdeja. Wyróżnienie przyznaję głównie za oryginalność, ponieważ jest to dość charakterystyczny avatar. Ciężko nie skojarzyć, do kogo należy.
Poza tym plus należy się za wykonanie: estetyczne, brak zbędnych bajerów, etc.
Nie trudno chyba zgadnąć, że to własnie na mejdeja oddałem swój głos.
Khaleb:
Ja oddałem swój głos na Ridera, podoba mi się łapa . Wyróżnia się i estetycznie wygląda, w sumie najbardziej mi się spodobał dlatego mój głos powędrował własnie na ten avatar.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej