Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Najlepszy Avatar

<< < (4/4)

Szarleǰ:
Ja swój głos oddaje na obrazek Pana Reinmara. Jest on bardzo starannie wykonany, ładny, odpowiedniej wielkości, jak to ktoś powiedzial nie ma zbędnych dupereli (czyt. dodatków) i innych.
Po prosu jest najlepszy, jak dla mnie.

Pa  .

Cesc:
Najlepszy avatar z pośród uczestniczących w konkursie to avek mejdeja i właśnie na niego oddaje swój głos. Ponieważ z pośród tamtych wszystkich, jest:
Najelepiej dobrany kolorystycznie, dobra animacja.

pozdro

Trivet:

--- Cytuj ---Bo mam świadomość, że on samodzielnie ją zrobił, a nie wyszukał gdzieś w necie.
--- Koniec cytatu ---
Przytaczając ten cytat chce nadmienić, że mój avatar nie został ściągnięty z netu. Zrobiony został na podstawie sygnatury(znajduje się na niej więcej znaków szczególnych), która była tworzona od podstaw(jedynie z wykorzystaniem renderu Geralta).

A mój głos leci w kierunku avatara Reinmara. Od razu wzrok przykuwa John(jak ktoś zna to łatwo rozpoznać  ) w tle. Rozumiem również, że czarne paski mają na celu imitowanie logo samego RHCP. Literki pisane fajnym fontem. Całość przezntuje się naprawde dobrze i jest to najlepszy avek(IMO ofc).

Varikhem:
Ja zagłosowałem na avatar IsentoR'a. Nie żebym chciał się podlizać etc. ale lubię gre Final Fantasy i wszystko co z nią związane. Samo tło to mistrzowska robota a postać doskonale pasuje do tła. Napis też jest bardzo ładny nie jest pełen "bajerów" a co sie z tym wiąże jest estetyczny. A prosta ramka wyostrza  piękno avataru. Niby zwykła biała ramka a jaka  ładna tak wyjątkowa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej