Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Najlepszy Avatar

<< < (3/4) > >>

momo:
Ja swój głos oddałem na Reinmara. Podoba mi się nie tylko o tyle, że jest estetyczny, okrojony ze zbędnych bajerów, ale również ze względu na tematyke (przedstawia gitarzyste/basiste ktokolwiek by to był). Poza tym włożył w niego sporo starań, w którymś temacie słyszałem, że literki składające się na REIN są pisane ręką Johna Frusciante, ładnie. Mimo to, że nie ma na nim żadnych pstrokatych barw, przykół moją uwagę.Naprawde niezła robota.

-----------
Thx za wyróżnienie. Co do tego ktosia, jest to właśnie John Frusciante. Niestety wielkość avatara powoduje, że trudno go dostrzec. /// Reinmar

CRC:
Ja głos dam na Boba Fett  dlatego że podobo mi się ten obrazek bo jest na obrazku fajny gość który trzyma fajną broń co ja moge powiedzieć o tym obrazku poprostu jest super he he

mejdej:
To i ja się wypowiem. Wybór był dość trudny. W podanych avatarach jest wiele ładnych prac, choć niektóre to tylko obrazki skopiowane z netu.
Mój głos wędruje na avatara Reina. Już wcześniej jego zalety opisał momo bodajże. ÂŁadnie wykonany, bez zbędnych bajerów itp.

--- Cytuj ---w którymś temacie słyszałem, że literki składające się na REIN są pisane ręką Johna Frusciante
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli to prawda, a zapewne tak, to moje pełne uznanie.

Arthas:
Wybór jest dość trudny i ciężki, ponieważ prawie każdy avatar prezentuje się bardzo okazale i ładnie, jednak spośród tu wymienionych, mi osobiście przypadł najbardziej do gustu avatar mejdeja. Wygląda on bardzo dobrze, w zasadzie niczym specjalnym się nie wyróżnia, a jednak mi się podoba. Niczego mu nie brak, ani nie ma on zbędnych szczegółów i bajerów. Bardzo przyzwoity, oryginalny i ładny avatar.

Arkhan:
Mój głos idzie na avatar podpisany pod użytkownika o nick'u DODO. Mam wrażenie że owy avek przedstawia świat magii i pięknej nocy, bajkowy a zarazem świat fantasy. Twój avatar jak również podpis przypadł mi do gustu i to właśnie na ciebie oddaję swój głos.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej