Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Czyjego zachowania nie tolerujesz

<< < (20/25) > >>

Rychu, mag Beliara:

--- Cytat: sir olo w 11 Maj 2009, 20:39:56 ---Ja nie toleruje zachowania lenina, który chciał pobić Ryszarda(moje stosunki z Ryszardem uległy poprawieniu).
--- Koniec cytatu ---

niegrzeczny jest, i tak jego zachowania nie toleruje! to rze ocenił mój wjersz nie zmienia za duzo. dla prawdziwej pszyjaźni trzeba duszo wjencej!

--- Cytat: Robben w 11 Maj 2009, 20:47:25 ---Oj ludzie... Rychu pisze tak specjalnie, żeby niektórych userów sprowokować (i udaje mu się). Przestańcie już gadać na temat Rycha i jego ortografii. Zacznijcie w końcu pisać na temat, bo inaczej znowu posypią się warny.
--- Koniec cytatu ---

ja pisze normalnie i ńe wjem czemu starasz mńe śe obraśić. a ortografje to znam dopsze. no morze trohe szfanjóje ale poprawjam śe cały czas.

--- Cytat: Sado w 11 Maj 2009, 20:47:32 ---Rysiu! Wróciłeś! Yahoo :* Co tam u Ciebie? Ech, jak zwykle Ci idioci się czepiają, nie martw się! Jesteś fajny, nie przejmuj się tymi mniejszościami. Ale uważaj na Lenina, bo wkurzony piątoklasista potrafi być niebezpieczny!

EDIT. Robben - popsułeś nam zabawę z nabijania się z ich idiotyzmu :P

ÂŻeby nie było:

- nie toleruję zachowania Robbena, bo psuje nam zabawę!
--- Koniec cytatu ---

cześć sado, dawno nei gadaliśmy ciebje tesz lubie i mam nadzieiej ze kiedys zrobimy grilla u kertha. to był nasz kolega i ziom. wje ktos co z nim? i ja tesz nie toleruje zahowania robbena bo psuje nam zabawe nabijania sie z tych co nie umejjom pisac i czytać jak dzieci z afryki a mówjom, że to ja.

Ainur:

--- Cytuj ---cześć sado, dawno nei gadaliśmy ciebje tesz lubie i mam nadzieiej ze kiedys zrobimy grilla u kertha. to był nasz kolega i ziom. wje ktos co z nim? i ja tesz nie toleruje zahowania robbena bo psuje nam zabawe nabijania sie z tych co nie umejjom pisac i czytać jak dzieci z afryki a mówjom, że to ja.
--- Koniec cytatu ---
Nie czepiajcie się ortografii Rycha ponieważ pisze bardzo dobrze! I jak mówił przedtem, cały czas się poprawia. ;p

Aha i Rychu kiedy napiszesz następny wiersz? Czekam na niego z niecierpliwością. ^^

Ale i ja powiem czyjego zachowania nie toleruje.

- Nie toleruję zachowania Robbena ponieważ psuje nam zabawę.
- Nie toleruję zachowania L.E.N.I.N'a ponieważ obraża Rycha.
- Nie toleruję zachowania Proglana ponieważ również obrażał Rysia.

To na tyle

Rychu, mag Beliara:

--- Cytuj ---Nie czepiajcie się ortografii Rycha ponieważ pisze bardzo dobrze! I jak mówił przedtem, cały czas się poprawia. ;p
--- Koniec cytatu ---

dzienki aniru fajny gosc z cebje i to dziwne rze niekturzy mówiiom ze pisze zle a inny potafia zauwazyc ze dobrze. ja zawsze tak pisalem i jestem zadowolony. czasami tylko na wordzie pisze posty ale to juz jak som trudne wypowiedzi.

--- Cytuj ---Aha i Rychu kiedy napiszesz następny wiersz? Czekam na niego z niecierpliwością. ^^
--- Koniec cytatu ---

nie buj sie ja dbam o fanuf swojej tfurczosci i bede pisal wiecej wjerszy bo som fajne wjem.

--- Cytuj ---- Nie toleruję zachowania Robbena ponieważ psuje nam zabawę.
- Nie toleruję zachowania L.E.N.I.N'a ponieważ obraża Rycha.
- Nie toleruję zachowania Proglana ponieważ również obrażał Rysia.
--- Koniec cytatu ---

ja tez ich nie lubie  rborena bo jest modernizatorem i mysli rze wszysko mu wolno ja mam koleguf weteranuf i innych medernizatoruf i adminuf wszystkich znam i nie skacz do mnei bo ja myslisz rze jestes modernizatorem to moszesz mnom pomiatac mylisz sie !111

i lenina tez bo tak i jak mnie nie pszeprosi to bede wstawial mu warny jak juz keidys bede modernizatorem

i proglana bo nie wiadomo czy jest glupi czy niemondry i cham z niego i nie umie pisac sam a ja umiem

Rysownik:
Wszystko fajnie, fajnie, pośmialiśmy się, powygłupialiśmy się, ale może to zakończymy? Byłbym wdzięczny. :-P

Oktawian August:

--- Cytuj ---i proglana bo nie wiadomo czy jest glupi czy niemondry i cham z niego i nie umie pisac sam a ja umiem
--- Koniec cytatu ---

Ja nie lubię Rychu, mag Beliara ponieważ obraża mnie i tak naprawdę sam jest chamem.A i po jego piśmie mam wątpliwości czy nie powinien się cofnąć do Przedszkola ,albo świruje Pawiana lub jest głupi czy też niemądry że tak pisze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej