Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Czyjego zachowania nie tolerujesz
Xoulus:
Inteligencja Ryszarda, bo po przeczytaniu wiersza uważam, że należy mu się większy szacunek, jest wyższa niż nasza cała razem wzięta, to wszystko zmusza mnie do długotrwałego myślenia nad symbolem piaskownicy oraz piasku brudnego i czystego. Nie lubię jeszcze Lenina, bo myśli, że dając nick komucha nad komuchy jest bardziej komuchowski od naszego komucha naczelnego jakim jest Towarisz Kozłow!
Rychu, mag Beliara:
--- Cytat: sir olo w 11 Maj 2009, 20:28:15 ---Ja tak na chwilkę od tematu odbiegnę. Rychu dlaczego mnie do serducha nie wrzuciłeś?
--- Koniec cytatu ---
Bo jeszcze nie jesteśmy takimi superowymi przyjaciółmi do tego trzeba czasu, jutro bedziesz juz moim zajefajnym kolegom.
--- Cytat: Devristus w 11 Maj 2009, 20:25:31 ---I proszę szanownych wypowiadaczy się w temacie o dyscyplinę oraz szybką naukę kultury. Porszę się nie kłócić i wrócić do głównego tematu rozmowy
--- Koniec cytatu ---
ale to oni śe kłócom!
--- Cytat: Devristus w 11 Maj 2009, 20:25:31 ---P.S Kocham Cię Rysiu :*
--- Koniec cytatu ---
Ja tesh će!
--- Cytat: Ainur w 11 Maj 2009, 20:29:27 ---Wiesz L.E.N.I.N nie znasz prawdziwego oblicza Ryśka, bo na twoim miejscu bym się Rycha bał i spieprzał aż do Antarktydy. A po przeczytaniu wiersza Rycha jak i pewnie inni stwierdzili że jest on naprawdę oczytaną, i mądrą osobą z czym pewnie wszyscy się zgadzają.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Xoulus w 11 Maj 2009, 20:32:51 ---Inteligencja Ryszarda, bo po przeczytaniu wiersza uważam, że należy mu się większy szacunek, jest wyższa niż nasza cała razem wzięta, to wszystko zmusza mnie do długotrwałego myślenia nad symbolem piaskownicy oraz piasku brudnego i czystego. Nie lubię jeszcze Lenina, bo myśli, że dając nick komucha nad komuchy jest bardziej komuchowski od naszego komucha naczelnego jakim jest Towarisz Kozłow!
--- Koniec cytatu ---
no, mam mi tak muwiła ale ńe chciałem jej wierzyć. dzienki koledzy jesteście mojimi przyjaciółmi ;*
I ja tesz nie lubie lanina ;/
sir olo:
Ja nie toleruje zachowania lenina, który chciał pobić Ryszarda(moje stosunki z Ryszardem uległy poprawieniu).
PS: Rychu dla ciebie zlikwiduje kretoszczury!
Robben:
Oj ludzie... Rychu pisze tak specjalnie, żeby niektórych userów sprowokować (i udaje mu się). Przestańcie już gadać na temat Rycha i jego ortografii. Zacznijcie w końcu pisać na temat, bo inaczej znowu posypią się warny.
Ja nie toleruje:
- Rycha: ponieważ jest magiem Beliara
- Sada: bo ma za dużą reputację
Sado:
Rysiu! Wróciłeś! Yahoo :* Co tam u Ciebie? Ech, jak zwykle Ci idioci się czepiają, nie martw się! Jesteś fajny, nie przejmuj się tymi mniejszościami. Ale uważaj na Lenina, bo wkurzony piątoklasista potrafi być niebezpieczny!
EDIT. Robben - popsułeś nam zabawę z nabijania się z ich idiotyzmu :P
ÂŻeby nie było:
- nie toleruję zachowania Robbena, bo psuje nam zabawę!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej