Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Czyjego zachowania nie tolerujesz

<< < (21/25) > >>

Mantos:

--- Cytat: Rysownik w 12 Maj 2009, 17:48:44 ---Wszystko fajnie, fajnie, pośmialiśmy się, powygłupialiśmy się, ale może to zakończymy? Byłbym wdzięczny. :-P

--- Koniec cytatu ---

Tak, koniec zabawy! Bo ten tu oto światły człowiek tak powiedział! Nie toleruje go!!!1111

Metztli:
Weszłam, poczytałam i umarłam XD nie mogę, rozbrajacie mnie, jak tak sobie wrzucacie. Aż się popłakałam ze śmiechu i rozmazał mi się makijaż. Ale jedno muszę skomentować:

--- Cytuj ---denerwuje mnie Isentor bo jest brzydki
--- Koniec cytatu ---
Z której strony? On jest po porostu boski. Gorrrrąco mi się robi ja tylko widzę jego fotki^^
No, ale żeby nie było, że spamuje to nie toleruję wszystkich tych, którzy mają ptaszka między nogami czyli innymi słowy - mężczyzn. Ot, taki sobie feminizm.
(no, teraz czekam, aż się posypią pioruny od urażonych smarkaczy)

tomek007:
wystarczy tego koncertu życzeń:uważam :swój !!temat za zamknięty :CLOSE....

Serail:

--- Cytat: tomek007 w 21 Maj 2009, 18:05:29 ---wystarczy tego koncertu życzeń:uważam :swój !!temat za zamknięty :CLOSE....

--- Koniec cytatu ---
^^ Hihi, a ja go uważam za otwarty. ;]

--- Cytuj ---Weszłam, poczytałam i umarłam XD
--- Koniec cytatu ---
Pomódlmy się za duszę Metz...

--- Cytuj ---No, ale żeby nie było, że spamuje to nie toleruję wszystkich tych, którzy mają ptaszka między nogami czyli innymi słowy - mężczyzn. Ot, taki sobie feminizm.
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się z Metz!

--- Cytuj ---(no, teraz czekam, aż się posypią pioruny od urażonych smarkaczy)
--- Koniec cytatu ---
<sypie piorunem>

Szarleǰ:
nie toleruje zachowania Metztli bo okłamuje Isa mówiąc mu że jest ładny, żeby mu się podlizać... popraw to

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej