Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Czyjego zachowania nie tolerujesz

<< < (18/25) > >>

Mantos:

--- Cytat: Xoulus w 11 Maj 2009, 20:19:08 ---Zdesperowany 6 klasista to bardzo niebezpieczny człowiek, masz rację. ÂŻeby nie było nie na temat, to ja jeszcze nie lubię Iszentoła, bo jest be i w ogóle taki sprośny.

--- Koniec cytatu ---

Spokojnie L.E.N.I.N'a na niego naślemy to on się będzie bał wejść na TG.

Rychu, mag Beliara:

--- Cytat: sir olo w 11 Maj 2009, 20:09:23 ---Rychu, przepraszam pogódźmy się, zostańmy przyjaciółmi(liczę że wszyscy go przeproszą nie tylko ze względu na jego znajomości).  
--- Koniec cytatu ---

dobra tobje wybaczem jestem swiadom rze som na swiecie ludzie głupi i wiem ze byles taki przez chwile ale teraz jestesmy kolagami i jestem twoim kolegom

--- Cytat: Ainur w 11 Maj 2009, 20:01:26 ---Zostawcie Rycha, ponieważ to dobre chłopaczysko, tylko nie zawsze myśli a więcej robi, taki już jest. ^^  ;) Tak więc podajcie sobie rączki i już się nie kłóćcie.. ;/
--- Koniec cytatu ---

Nie Ainur! to oni zaczeli! i muszom mnie przeprosić. i nie zartuje jestesm zajefajny i weterami darza wam warny za obrazanie mnie!11

--- Cytat: L.E.N.I.N w 11 Maj 2009, 20:07:47 ---Wybacz Ainur ale w swojej klasie jestem znany z tego że jak się z kimś pokłócę to się z nim nie pogodzę póki ON mnie nie przeprosi pierwszy

PS:Jestem znany też z tego że ostro wyj*bać potrafię i mam dowód:2 wezwanie matki do szkoły ale nie ja zaczołem tylko kto inny i tak się stało że tamta sierota poszła do dyrektorki i wezwanie starych :P
--- Koniec cytatu ---

chodć to cie zniszcze!! nikt nie bedzie mowil ze Rychowi wpierdoli bo rysiek to zwierze i se nie dam w kasze dmuchać!!1 karzdy to wje! ńe zaczepiaj lwa bo lew to ja!!!11

--- Cytat: Proglan w 11 Maj 2009, 20:11:02 ---Najpierw naucz się pisać durniu!.Ainur on musi wkuć na pamięć słownik ortograficzny bo to analfabeta.
--- Koniec cytatu ---

Zaraz powiem kolegom, zobaczysz!

--- Cytat: Mantos w 11 Maj 2009, 20:20:18 ---Spokojnie L.E.N.I.N'a na niego naślemy to on się będzie bał wejść na TG.

--- Koniec cytatu ---

no, mentos lubiłem cie zawsze wiesz o tym i Xololusa tesz

A to dla was moi kómple bo was lubie!!1

Devristus Morii:

--- Cytuj ---Wybacz Ainur ale w swojej klasie jestem znany z tego że jak się z kimś pokłócę to się z nim nie pogodzę póki ON mnie nie przeprosi pierwszy

PS:Jestem znany też z tego że ostro wyj*bać potrafię i mam dowód:2 wezwanie matki do szkoły ale nie ja zaczołem tylko kto inny i tak się stało że tamta sierota poszła do dyrektorki i wezwanie starych
--- Koniec cytatu ---

A ja mam wezwanie do sądu i co z tego? Nie chodzę i się nie chwalę na prawo i lewo...

I proszę szanownych wypowiadaczy się w temacie o dyscyplinę oraz szybką naukę kultury. Porszę się nie kłócić i wrócić do głównego tematu rozmowy

Co do tematu to nie lubię:
- Monka, bo myśli że świeci jeśli wbił się na stanowisko Administratora
- Mantosa bo jest wyrodnym siostrzeńcem
- Dragosaniego bo cały czas straszy mnie matką i kradnie alkohol
 Ogólnie nie lubię federanuf - wszystkich nawet siebie ;/

P.S Kocham Cię Rysiu :*

sir olo:
Ja tak na chwilkę od tematu odbiegnę. Rychu dlaczego mnie do serducha nie wrzuciłeś?

Ainur:
Wiesz L.E.N.I.N nie znasz prawdziwego oblicza Ryśka, bo na twoim miejscu bym się Rycha bał i spieprzał aż do Antarktydy. A po przeczytaniu wiersza Rycha jak i pewnie inni stwierdzili że jest on naprawdę oczytaną, i mądrą osobą z czym pewnie wszyscy się zgadzają.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej