Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Czyjego zachowania nie tolerujesz

<< < (17/25) > >>

Mantos:

--- Cytat: L.E.N.I.N w 11 Maj 2009, 20:07:47 ---Wybacz Ainur ale w swojej klasie jestem znany z tego że jak się z kimś pokłócę to się z nim nie pogodzę póki ON mnie nie przeprosi pierwszy

PS:Jestem znany też z tego że ostro wyj*bać potrafię i mam dowód:2 wezwanie matki do szkoły ale nie ja zaczołem tylko kto inny i tak się stało że tamta sierota poszła do dyrektorki i wezwanie starych :P

--- Koniec cytatu ---

Wow, jesteś naprawdę męski i silny! Już się trzęsę, według mnie Rychu powinien za granicę wyjechać, najlepiej do Uzbekistanu.

Xoulus:

--- Cytat: Mantos w 11 Maj 2009, 20:12:37 ---Wow, jesteś naprawdę męski i silny! Już się trzęsę, według mnie Rychu powinien za granicę wyjechać, najlepiej do Uzbekistanu.

--- Koniec cytatu ---

Ja też zacząłem się bać, a Rychu powinien wyjechać dalej. Lenin jesteś zaprawdę strasznym człowiekiem.

L.E.N.I.N:
Ja chebdolę nie będę jeździć pół polski tylko po to żeby go rozłożyć ani ciebie Mantosku ani Xoulusa.

Mantos:

--- Cytat: L.E.N.I.N w 11 Maj 2009, 20:15:44 ---Ja chebdolę nie będę jeździć pół polski tylko po to żeby go rozłożyć ani ciebie Mantosku ani Xoulusa.

--- Koniec cytatu ---

Już to widze, weź się lepiej zamknij, a nie ośmieszaj

Xoulus:
Zdesperowany 6 klasista to bardzo niebezpieczny człowiek, masz rację. ÂŻeby nie było nie na temat, to ja jeszcze nie lubię Iszentoła, bo jest be i w ogóle taki sprośny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej