Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Czyjego zachowania nie tolerujesz
Rychu, mag Beliara:
--- Cytat: Proglan w 11 Maj 2009, 19:55:49 ---Głupek jest z ciebie głupku!.Firefox jest dla ciebie wrogiem bo oferuje sprawdzanie poprawności pisowni boisz się go używać.
--- Koniec cytatu ---
Sam jesteś durny! i nie strasz mnie żadnym fir fir cos tam.
--- Cytat: L.E.N.I.N w 11 Maj 2009, 19:56:18 ---Człowieku skoro byłeś u lekarza i idź jeszcze raz bo widzę że choroba czy co tam masz powróciła.Aha i jeszcze coś najpierw naucz się pisać później pogadamy i tak poza tym średnią mam 4.4.Wiesz co,przypominasz mi mojego kumpla z klasy on ma średnią 1.8 i jak omawialiśmy lekturę "Ten Obcy" to Obcy napisał przez,,p"czyli wyszło "Ten Opcy"on nawet z trudem czytać potrafi on zdanie czyta z jakieś 40 sekund.Wierzcie lub nie ale u nas w 6 klasie na polskim babka wstawia oceny za czytanie,żal ale to nawet dobrze bo z czytania mam same 5 :P a Ten kolega same 2 i jego mi właśnie przypominasz
--- Koniec cytatu ---
I jeszcze napisze rze ten kolega to ty i masz średniom - 10.00 !! pisze dobrze bo wiem! pani ot polskiego mi tak mówiła! i ja niedługo bede tu odernizatorem bo juz dzisiaj prawie rozmawiałem z insektorem na ten temat a kyras powiedział że was zbanuje jak nie przestanienie mnie obrażać!1!11
http://gothic.gram.pl/forum/index.php?topic=20289.new#new
A to mój wiersz, kolejny, fajny jest poceniac jeśli mnie lubicie a załatwie wam szlachte na forum!11
Ainur:
Zostawcie Rycha, ponieważ to dobre chłopaczysko, tylko nie zawsze myśli a więcej robi, taki już jest. ^^ ;) Tak więc podajcie sobie rączki i już się nie kłóćcie.. ;/
L.E.N.I.N:
Wybacz Ainur ale w swojej klasie jestem znany z tego że jak się z kimś pokłócę to się z nim nie pogodzę póki ON mnie nie przeprosi pierwszy
PS:Jestem znany też z tego że ostro wyj*bać potrafię i mam dowód:2 wezwanie matki do szkoły ale nie ja zaczołem tylko kto inny i tak się stało że tamta sierota poszła do dyrektorki i wezwanie starych :P
sir olo:
Rychu, przepraszam pogódźmy się, zostańmy przyjaciółmi(liczę że wszyscy go przeproszą nie tylko ze względu na jego znajomości).
Oktawian August:
--- Cytat: Rychu, mag Beliara w 11 Maj 2009, 20:01:04 ---Sam jesteś durny! i nie strasz mnie żadnym fir fir cos tam.
--- Koniec cytatu ---
Najpierw naucz się pisać durniu!.Ainur on musi wkuć na pamięć słownik ortograficzny bo to analfabeta.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej