Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Czyjego zachowania nie tolerujesz
sir olo:
rychu(jak sobie życzyłeś z małej literki) jak chcesz żebym cie tolerował to używaj słownika(genialny wynalazek). Możesz też przestać udawać nie mądrą osobę.
Rychu, mag Beliara:
--- Cytat: Proglan w 11 Maj 2009, 19:41:00 ---Najpierw naucz się pisać a potem coś napisz.Sam jesteś głupi!.
--- Koniec cytatu ---
przeciesz ujmem chamie! jakbym ńe umjał to byś ńe widział co pisze a tak widzisz co pisze bo pisze ńe! I sam jest głupi i ty głupi głupku!
--- Cytat: sir olo w 11 Maj 2009, 19:42:18 ---rychu(jak sobie życzyłeś z małej literki) jak chcesz żebym cie tolerował to używaj słownika(genialny wynalazek). Możesz też przestać udawać nie mądrą osobę.
--- Koniec cytatu ---
ńe muszisz mnie tolerofać gófno mńe to opchodzii mam wiencej slownikow w domu nisz ty. i nie udaje nie madrego! jestem madry i fajny a ty chyba nie bo masz glupi nik!!1
sir olo:
Taki wymyśliłem taki mam. odbiegliśmy od tematu.
Oktawian August:
--- Cytat: Rychu, mag Beliara w 11 Maj 2009, 19:48:24 ---przeciesz ujmem chamie! jakbym ńe umjał to byś ńe widział co pisze a tak widzisz co pisze bo pisze ńe! I sam jest głupi i ty głupi głupku!
--- Koniec cytatu ---
Głupek jest z ciebie głupku!.Firefox jest dla ciebie wrogiem bo oferuje sprawdzanie poprawności pisowni boisz się go używać.
L.E.N.I.N:
Człowieku skoro byłeś u lekarza i idź jeszcze raz bo widzę że choroba czy co tam masz powróciła.Aha i jeszcze coś najpierw naucz się pisać później pogadamy i tak poza tym średnią mam 4.4.Wiesz co,przypominasz mi mojego kumpla z klasy on ma średnią 1.8 i jak omawialiśmy lekturę "Ten Obcy" to Obcy napisał przez,,p"czyli wyszło "Ten Opcy"on nawet z trudem czytać potrafi on zdanie czyta z jakieś 40 sekund.Wierzcie lub nie ale u nas w 6 klasie na polskim babka wstawia oceny za czytanie,żal ale to nawet dobrze bo z czytania mam same 5 :P a Ten kolega same 2 i jego mi właśnie przypominasz
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej