Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Czyjego zachowania nie tolerujesz

<< < (14/25) > >>

sir olo:
Nie przejmuj się Rychem! On nie jest głupi tylko chce żeby wszyscy tak myśleli. Właśnie takiego zachowanie nie toleruje. Nie jest czy ty to pojmujesz.

Rychu, mag Beliara:

--- Cytat: Proglan w 11 Maj 2009, 17:46:49 ---Co to za wyrazy.Jak byś umiał pisać to byś nie robił takich błędów.
--- Koniec cytatu ---

nie robie żarnych buenduf!!1111 moze czasai sie zdarzy ale ńe pszesadzaj z tym wiesz!11 zazdrościsz mi koeguf weteranuf i rze oni was nie lubia bo jestescie cfani i nie macie poczucia chumoru.

--- Cytat: L.E.N.I.N w 11 Maj 2009, 18:57:34 ---Naprawdę Rychu naucz się pisać bo wydaję mi się że będziesz mieć 1 z polskiego na koniec roku a tak na marginesie masz dowód że to twoi przyjaciele??wklej tu jakieś zdjęcie z nimi razem cwaniaczku bo nie wierze i poza tym powiem że w d*pie mam szacunek na forum nie obchodzi mnie a to że tak gdzieś napisałem że czekam na repa to chyba coś może sypnąć od czasu do czasu.Choćby raz na miesiąc

PS:I co może powiesz że Serail,Dragosani,Grison,Elrond i reszta weteranów to twoi bracia??ÂŚmiech na sali.

--- Koniec cytatu ---

umie pisać!!!111 ostatnio bylem u lakaża i potem dostałem nagrode od pani od polskiego. cos dyslekcja cos tam sie nazywało. pewnie i tak nie wiecie o co chodzi bo sie nie uczycie jak ja  B) B) B) B) Jakom macie średniom w szkole?!111 pewnie z 2.0 ja mam 3 i to w klasie specjalnej! a wy p[ewnei w zwykłyh nie morzecie pociagnac wyzej!

A serial dargozani grilson i elromt to moi klegowie od dawna i moge to udowodnić!

patrz niedowierku!!1

--- Cytuj ---fajny s ciebje koleś rychu
--- Koniec cytatu ---

Serial to napisał!!1

--- Cytat: sir olo w 11 Maj 2009, 19:31:01 ---Nie przejmuj się Rychem! On nie jest głupi tylko chce żeby wszyscy tak myśleli. Właśnie takiego zachowanie nie toleruje. 
--- Koniec cytatu ---

Sam jesteś głupi najpierw naucz sie czytac a potem muf o co ci chodzi bo ty mnei nei rozumiesz tak jak cala reszta tych frajeruf!!!11

Oktawian August:

--- Cytat: Rychu, mag Beliara w 11 Maj 2009, 19:34:44 ---nie robie żarnych buenduf!!1111 moze czasai sie zdarzy ale ńe pszesadzaj z tym wiesz!11 zazdrościsz mi koeguf weteranuf i rze oni was nie lubia bo jestescie cfani i nie macie poczucia chumoru.
--- Koniec cytatu ---

Znów zrobiłeś błędy.

Rychu, mag Beliara:

--- Cytat: Proglan w 11 Maj 2009, 19:36:17 ---HAHAHA to mają nie być błędy.
--- Koniec cytatu ---

jakbyś ńe wijedział to w interneće sie nie pisze dóżymi litrami bo to tak jakbys kszyczał na kogos a ludzie tego ńe lubiom i oni myśolm wtedy ze jestes glupi i ja sie zastanawiam czy tak nei ejst!

Oktawian August:

--- Cytat: Rychu, mag Beliara w 11 Maj 2009, 19:38:14 ---jakbyś ńe wijedział to w interneće sie nie pisze dóżymi litrami bo to tak jakbys kszyczał na kogos a ludzie tego ńe lubiom i oni myśolm wtedy ze jestes glupi i ja sie zastanawiam czy tak nei ejst!
--- Koniec cytatu ---

Najpierw naucz się pisać a potem coś napisz.Sam jesteś głupi!.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej