Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Czyjego zachowania nie tolerujesz

<< < (13/25) > >>

Rychu, mag Beliara:
hej to ja wruciłem. mam dzadzieje rze sie ciezycie a co do tematu to ja nie lubie jaK W gotiku ktoś da mi zadanie aj ja je wykonam a on nie da nagrody i ja jej nei dostane wdety i mósze go zabić moim mieczem. mam duzy miecz i siecze, tak siekam bez opamientania tego chama za mojom kszywde. i jeszcze nie lubie jak ktos kto mne nie zna mowi ze "Rychu jestes zjeb" albo cos takiego w tymrodzaju. i nie lubie jeszcze tego no prezydenta jak tak wykrzywia twarz. a bardzo lubie admina, jego kolor jest fajny i nick tez i lubie jego avatar i sygnaturke i wszystkich weteranów i modernizatorów bo robiom super robote tutaj na forum i usuwajom posty złe i takich dzieci głupich i wiem rze to trudna praca bo kiedys bylem modernizatorem na duzym forum wjenkszym od tego ale mialo mniej useruw i w ogole tam admin byl glupi a tu jest fajny. i modernizatoruw lubie bo som fajni i w ogole.

--- Cytat: L.E.N.I.N w 10 Maj 2009, 13:50:33 ---ja nie lubię Peanuta,Mantosa i Siriusa

Peanut:Wydaję mu się że jak jest starszy ma Weterana i aż 3 nagrody to myśli że jest jakimś Tawerno Gotickim bóstwem.

Mantos:jak pan Dr.Grzyb wspomniał wyżywa się na gorszych userach i żeby poprawić reputacje u siebie każe im coś zrobić.

EDIT:Sirius jeszcze mnie trochę denerwuję przez jego posty niektóre.

--- Koniec cytatu ---

a ja nie lóbje ćebje bo jestes chamem rze nie lubisz weteranuf. to super goscie pinat i mantos oni som fajniejsi od ćebje i ja ich lubie bo sa fajni

L.E.N.I.N:
Idź się lepiej naucz pisać bo widzę że ci do tego brakuję sporo i dlaczego uważasz że jestem chamem??Wiesz kto to cham??Chyba nie i czemu jestem chamem mam swoje powody że ich nie lubię.

EDIT:a fajniejsi dlatego że mają weterana

Rychu, mag Beliara:

--- Cytat: L.E.N.I.N w 11 Maj 2009, 16:47:19 ---Idź się lepiej naucz pisać bo widzę że ci do tego brakuję sporo i dlaczego uważasz że jestem chamem??Wiesz kto to cham??Chyba nie i czemu jestem chamem mam swoje powody że ich nie lubię
--- Koniec cytatu ---

umiem pisać i ńe mów rze nie. morze sam pójdziesz na polski i powiesz nauczycielce ze masz problemy z rozrożanianiem pisma. a i nie wierze w tfoje powody bo napewno są głupie. to som moji koledzy i wiem ze nigdy nie zrobili nic glupiego wprzeciwienstwoe do ciebie. oskarszasz ich bo chcesz byc grozny i zdobyc szacun na forum o t co!  B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)

Oktawian August:

--- Cytat: Rychu, mag Beliara w 11 Maj 2009, 17:38:41 ---umiem pisać i ńe mów rze nie.
--- Koniec cytatu ---

Co to za wyrazy.Jak byś umiał pisać to byś nie robił takich błędów.

L.E.N.I.N:
Naprawdę Rychu naucz się pisać bo wydaję mi się że będziesz mieć 1 z polskiego na koniec roku a tak na marginesie masz dowód że to twoi przyjaciele??wklej tu jakieś zdjęcie z nimi razem cwaniaczku bo nie wierze i poza tym powiem że w d*pie mam szacunek na forum nie obchodzi mnie a to że tak gdzieś napisałem że czekam na repa to chyba coś może sypnąć od czasu do czasu.Choćby raz na miesiąc

PS:I co może powiesz że Serail,Dragosani,Grison,Elrond i reszta weteranów to twoi bracia??ÂŚmiech na sali.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej