Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Czyjego zachowania nie tolerujesz
Szarleǰ:
--- Cytuj ---Peanut:Wydaję mu się że jak jest starszy ma Weterana i aż 3 nagrody to myśli że jest jakimś Tawerno Gotickim bóstwem.
--- Koniec cytatu ---
łoł, jaki wniosek, aż z dywanu spadłem. Nie jestem starszy od ciebie, przynajmniej mi się nie wydaje. Nie wydaje mi się również bym uważał się za lepszych od innych z powodu innego kolorku nicka, bo owy kolorek dostałem (jak myślę) zasłużenie, za jako taką pomoc i przyczynienie się do rozwoju tego portalu i długiego stażu na forum. I nie rozumiem o co chodzi z tymi trzema nagrodami? Imponuje ci to w czymś, że twierdzisz ze z ich powodu uważam się za lepszego, czy jak?
Otóż chciałbym poinformować wszystkich wszem i wobec, że NIE WYWYŻSZAM SIĘ Z POWODU MOJEJ RANGI, a wy utwierdzacie mnie jedynie w fakcie że jesteście idiotami. Twierdzicie tak tylko dlatego że nie wiecie jak mi dogryźć, bo widzicie że mam rację. Bo przecież jeśli by było inaczej potrafilibyście poprzeć swoje racje, a raczej brak moich racji odpowiednimi argumentami. Mylę się? I takich ludzi jak wy ni chuja nie toleruje a wręcz nimi gardzę. Nauczcie się rozmawiać kulturalnie, na poziomie, zamiast wyskakiwać na ludzi z tekstami "ty jesteś gópi bo ja tak muwie!!!!!!!!!!!!!11"
Serail:
A ja nie lubię Jezusa i Chrystusa. Bo to głupie chuje i urażają moje uczucia religijne. Ot co!
Kozłow:
--- Cytuj ---Ja nie lubię jeszcze Kozłowa, bo ma tego samego avka odkąd się zarejestrował.
--- Koniec cytatu ---
Nie lubię Xoulusa, bo zwaflował ode mnie pomysł na nick.
Szarleǰ:
A ja nie lubię Seraila bo mówi że nie lubi Jezusa i Chrystusa a przecież wszyscy wiemy że to jego 6 i 18 konto :/
Oktawian August:
Ja nie lubię Siriusa ponieważ udaje pokrzywdzonego idiotę a sam się zaczyna.I na dodatek nie wie do czego służy modyfikacja posta.Ja ci powiem do czego służy do tego jak coś źle napisałeś i chcesz to poprawić itp.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej