Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Czyjego zachowania nie tolerujesz
Mantos:
--- Cytuj ---Serailo nie mogę kogoś poprzeć jak coś mądrego pisze?.To co napisał Creo Vulnero jest samą prawdą a i jeszcze nie tylko ja tak pisałem ale też i inni userzy.
--- Koniec cytatu ---
Tyle, że ty nie miałeś pojęcia o sprawie, poza tym to wcale mądre nie było O.o Cero sam był w AC i nigdy sprzeciwów nie zgłaszał. ÂŻal mi ciebie, ty nie powinieneś dostać moderacji prosto bana.
Ponurak:
A ja nie lubię Mantosa bo wyżywa się na "niszy forumowej", a żeby przestał muszą mu zrobić przysługę...
Serail:
--- Cytuj ---Serailo nie mogę kogoś poprzeć jak coś mądrego pisze?.To co napisał Creo Vulnero jest samą prawdą a i jeszcze nie tylko ja tak pisałem ale też i inni userzy.
--- Koniec cytatu ---
Wybacz, ale wg. mnie Creo nie napisał nic mądrego - przynajmniej z mojego punktu widzenia - a innych userów piszących podobne rzeczy tam nie widziałem.
--- Cytuj ---Zgadzam się w 100% z Creo Vulnero ponieważ strona założona przez Cesc "cenzura" jest poważnym konkurentem
--- Koniec cytatu ---
Ech, może i są tam artykuły o poprzednich częściach Gothica, jednak głównie portal jest o Arcanii, więc mówcie sobie co chcecie, ale z tym się nei zgodzę z Demoniciem.
--- Cytuj ---na dodatek ma wszystko to co administratorzy TG napisali o poprzednich częściach itd a ty sobie to wszystko zgapiłeś i napisałeś w swojej stronie
--- Koniec cytatu ---
Chuj, chuj i jeszcze raz chuj. AC ma autorskie artykuły, nie są one w żadnym wypadku zgapione z TG - ani innych portali o tematyce gothicowej - bo sam jeszcze latem walczyłem z Arcania Center o usuwanie plagiatów. ;]
--- Cytuj --- jeszcze dobra rada taką jak ci dał Creo Vulnero idź stąd i nie wracaj.
--- Koniec cytatu ---
O.o A z jakiego to powodu ma iśc i nie wracać? To nie są dobre, stare czasy cenzury politycznej. Każdy może tutaj sobie przyjść i mówić co chce...
EDIT: Daj reputka ktoś.. ^^
Sirius:
A ja nie lubię Proglana, bo po wytknięciu mu błędu, ten szybko, szybciutko zmienia post i udaje idiotę. Kondolencje :)
W dodatku mnie, biednego od kretynów wyzywa ;[
L.E.N.I.N:
ja nie lubię Peanuta,Mantosa i Siriusa
Peanut:Wydaję mu się że jak jest starszy ma Weterana i aż 3 nagrody to myśli że jest jakimś Tawerno Gotickim bóstwem.
Mantos:jak pan Dr.Grzyb wspomniał wyżywa się na gorszych userach i żeby poprawić reputacje u siebie każe im coś zrobić.
EDIT:Sirius jeszcze mnie trochę denerwuję przez jego posty niektóre.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej