Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Czyjego zachowania nie tolerujesz

<< < (10/25) > >>

Serail:

--- Cytat: Isentor w 09 Maj 2009, 22:52:13 ---Temat przywracam bo mam taki kaprys.

--- Koniec cytatu ---
A ja nie lubię Isentora, bo ma swoje kaprysy. Popraw to...

--- Cytat: Isentor w 09 Maj 2009, 23:11:31 ---To ja ci dałem jakąś naganę?  :unsure:

--- Koniec cytatu ---
Nie lubię też, jak najpierw opierdala userów, a potem jak wytrzeźwieje nic nie pamięta. <owned>

--- Cytat: Peanut w 10 Maj 2009, 00:27:26 ---Zamknijcie sie idioci, bez spamu prosze!

Nie toleruje Insekthora, Dantego i Mantosa bo nie chce tolerować i już!

--- Koniec cytatu ---
Nie lubię też Pinuta, bo nie zna zastosowania słowa "spam". ;]

--- Cytat: Mantos w 10 Maj 2009, 00:27:08 ---Dante spamuje. Nie toleruje jego zachowania! Zamknąć go w klatce!

--- Koniec cytatu ---
Nie lubię Mantosa, bo chce zamknąć Bartosza w klatce i tak jak Pinut nie zna zastosowania słowa "spam".

C'mon, c'mon kto następny?

Kozłow:
Nienawidzę każdego moda i admina, bo źle moderują forum, nie zamykając tego tematu już po 1 poście.

PS. Przywilej opierdzielania się nawzajem bezkarnie mają tylko weterani w Forum Weteranum.

Serail:

--- Cytuj ---PS. Przywilej opierdzielania się nawzajem bezkarnie mają tylko weterani w Forum Weteranum.
--- Koniec cytatu ---
Kozłowie, zauważ że na forum przeznaczonym dla proletariatu nic się nie dzieje. Trezba zapewnić klasie robotniczej godną rozrywkę, aby mogli wytrwale pracować za ojczulka Stalina. Ameno.

Oktawian August:
Penaut -jestem dla ciebie idiotą ,ale też jesteś nim dla mnie.

Szarleǰ:

--- Cytuj ---Penaut jestem dla ciebie idiotą ,ale też jesteś nim dlamnie.
--- Koniec cytatu ---

Zabrakło argumentów?
Takich właśnie ludzi nie toleruje. Lub raczej ich zachowania.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej