Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Czyjego zachowania nie tolerujesz
Xoulus:
Isentor musi zachować wizerunek dobrego admina. A pierdolenie w miejscach publicznych jest nie wskazane, ale to zależy kto co lubi. Nie koffam też Pinata bo ja chcę mieć tyle reputacji na minusie co on, a nie mogę. ;/
EDIT:
Drago, udajesz takiego złego, ale ja wiem, że w głębi duszy jesteś pokornym katolikiem, który chce iść do kościółka co niedzielę. ;***
Isentor:
Temat przywracam bo mam taki kaprys.
tomek007:
--- Cytat: Isentor w 09 Maj 2009, 22:52:13 ---Temat przywracam bo mam taki kaprys.
--- Koniec cytatu ---
Brawo,Brawo,nie starajmy się ukrywać nasze wady,tak jak to robią naśi polity! a pokazywać jacy to jesteśmy piękni,bogaci i przystojni i że jest wszystko miodzio,a może coś się uda zmienić na dobre chociaż by na naszym forum,,,ja np po naganie Isentora staram się wysyłać posty bez błędów,,,... :lol:
Isentor:
--- Cytat: tomek007 w 09 Maj 2009, 23:09:24 ---ja np po naganie Isentora staram się wysyłać posty bez błędów,,,... :lol:
--- Koniec cytatu ---
To ja ci dałem jakąś naganę? :unsure:
tomek007:
--- Cytat: Isentor w 09 Maj 2009, 23:11:31 ---To ja ci dałem jakąś naganę? :unsure:
--- Koniec cytatu ---
To chyba byłeś ty,,a jeżeli nie to sorki,,ale takom dostałem,i staram się dostosować do zasad na forum...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej