Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Czyjego zachowania nie tolerujesz
Dante:
A Wy teraz robicie burdel tutaj? Mantos, Peanut, Serail, Sado i kleryk Drago won na forum weteranum, a nie wkurwiacie resztę świata. xD
Dragosani:
Teraz usiądźcie ładnie w kółeczku, dzieci, a stary Weteran opowie wam historię z dawnych lat. Niemalże zaraz po wojnie, na pewnym forum jakaś menda założyła temat w którym ludzie mieli pisać kogo tutaj nie lubią. Istniał on krótko, gdyż jeden z modów przewidział burdel jaki się w nim wywiąże. Jak widać ów mod, miał rację, gdyż mroczny temat powrócił i ponownie zaczął szerzyć chaos. Tak więc przestańcie, drogie dzieci robić tutaj taki burdel, ale przyjdę w nocy wyrwę wasze serca, by je, jeszcze bijące, skonsumować.
Serail:
--- Cytuj ---A ja jestem samolubny i koffam tylko siebie no i jeszcze siebie, a reszta be. Tak bez obrazy, ale niektórzy piszący w tym temacie mają nieźle najebane pod dekielkiem.
--- Koniec cytatu ---
Prawie jak na AC, nie? ;P
Ale żęby nie było, że offtop.
Nie lubię Mantosa, bo dzisiaj grzebał przy antenie od internetu i mógł przez to umrzeć, bo mógł spaść z dachu!!! I to mnie w nim wkurza, popraw to! Od razu lepiej...
Nie lubię Kozłowa, bo jak mi zaczyna mówić o ekonomii i polityce, to ja się potem nad tym zastanawiam, a mógłbym w tym czasie pójść na pochód 1-majowy... Popraw to...
I to by było tyle.
Szarleǰ:
Dragosani milcz, bo jeszcze Crisis przyleci poszczekać ;D
--- Cytuj ---A Wy teraz robicie burdel tutaj? Mantos, Peanut, Serail, Sado i kleryk Drago won na forum weteranum, a nie wkurwiacie resztę świata. xD
--- Koniec cytatu ---
To co, muszą mieć jakąś nauczkę za to że żyją!
--- Cytuj ---Pierdolić głupoty można, ale z umiarem panowie... ;]
--- Koniec cytatu ---
Grzeszysz, pierdolić głupoty można zawsze i wszędzie i bez końca! Tylko czasami przychodzi mod i zabrania i już nie można. Isentor by sie wypowiedział! Chodź, nie wstydź się!
Dragosani:
W Peanacie wkurza mnie to że każe mi milczeć. Zmień swoje zachowanie, ale nie dostaniesz jutro obiadu. A Dante mnie wyzywa od kleryków i to mnie też wkurza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej