Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Czyjego zachowania nie tolerujesz
Szarleǰ:
--- Cytuj ---Penaut mnie też nie znasz nie wiesz jaki jestem naprawdę i daruj sobie parszywe obelgi że jestem lizusem,ciotom i kim tam jeszcze.Jeżeli ktoś mnie wyzywa ja też będę wyzywał i nie pisz że robię z siebie idiotę bo nim nie jestem.
--- Koniec cytatu ---
Nie ciotom tylko ciotą. Widzisz, robisz z siebie idiotę. I wskaż mi post w którym napisałem że jesteś ciotą. Natomiast na to że się podlizujesz na forum (na forum bowiem w rl cie nie znam - nie będę hipokrytą) mam dowody i świadków. Śmiesznie zabrzmiało :P
--- Cytuj ---Dziwny temat. A Proglan się ośmiesza z każdym postem. Dobry jesteś, ale gdybyś tak częściej myślał.
A ja nie lubię wszystkich poza niejakim Cescem.
--- Koniec cytatu ---
No ten hooligan to spoko ziomek, codziennie wpierdala kosy 23 pierwszym lepszym spotkanym osobom, maluje graffiti na każdej niepomalowanej ścianie i w ogóle. Szacun dla gościa!
A w okule to feterani inćcie stont po ropicie pórtel i nirzdżyće szycie niefinym czynastolatkął!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111oneoneone i oni!
Oktawian August:
To jak tu nikogo nie lubisz to po co tu jesteś?????.
Ośmieszasz się człowieku idź spać bo mama jutro śniadanie nie da.]
Myślisz że jesteśmy aż tak głupi że nie wiemy że twoja dawna ksywka to Cesc.
Penaut nie wiedziałem że nie można się pomylić w danym słowie.Jeżeli tak mnie atakujecie to podajcie linka gdzie się niby podlizuje????
Serail:
--- Cytuj ---To jak tu nikogo nie lubisz to po co tu jesteś??.
--- Koniec cytatu ---
A gdzie on na poważnie napisał że nikogo tutaj nie lubi? ;]
--- Cytuj ---Ośmieszasz się człowieku idź spać bo mama jutro śniadanie nie da.]
--- Koniec cytatu ---
I mówi to 15 latek do 15 latka... a komentuje 15 latek. ;p
--- Cytuj ---Myślisz że jesteśmy aż tak głupi że nie wiemy że twoja dawna ksywka to Cesc.
--- Koniec cytatu ---
Zgon, lol, omg i WTF. ;D Chelsea hooligan, w końcu cię przejrzeli!
EDIT: Piszmy szybciej, bo przyjdzie admin i zabawy będzie koniec. ^^
--- Cytuj ---Jeżeli tak mnie atakujecie to podajcie linka gdzie się niby podlizuje?
--- Koniec cytatu ---
Mówisz i masz...
--- Cytuj ---Zgadzam się w 100% z Creo Vulnero ponieważ strona założona przez Cesc "cenzura" jest poważnym konkurentem i na dodatek ma wszystko to co administratorzy TG napisali o poprzednich częściach itd a ty sobie to wszystko zgapiłeś i napisałeś w swojej stronie i jeszcze dobra rada taką jak ci dał Creo Vulnero idź stąd i nie wracaj.
--- Koniec cytatu ---
tomek007:
UWAGA PANOWIE!!!!! TO NIE JEST TEMAT NA OBRZUCANIE SIĂ OBELGAMI,TYLKO INFORMOWANIE " KOLEGĂ" CO POWINIEN ZMIENIC SWYM ZACHOWANIEM NA FORUM....
Szarleǰ:
Serail skreśl tamto "Peanut na prezydenta"
Cesc na prezydenta. Rozwaliłeś mnie ostatnim postem ;D.
--- Cytuj ---Penaut nie wiedziałem że nie można się pomylić w danym słowie.
--- Koniec cytatu ---
Pomyłka? Po pierwsze to napisałeś tak 2 razy w 2 postach więc o zwykłym 1-razowym zapomnieniu nie ma mowy, po drugie to są podstawy ortografii. Dla mnie osoba nie znająca zasad ortografii na poziomie 4 podstawówki to idiota.
--- Cytuj ---Oo ty Łowco Głów jesteś taki biedny że szukasz okruszków chleba na ulicy?? Dam ci rade:lepiej bądź szybki bo gołębie mogą być szybsze.
--- Koniec cytatu ---
wikipedia.pl - wejdź tu, wpisz hasło ironia i se poczytaj. Konieczne, mówię ci warto!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej