Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Czyjego zachowania nie tolerujesz
Szarleǰ:
Tak, pięknie Serailku, aż dam ci repusia :*
--- Cytuj ---PS:czekam na reputacje
--- Koniec cytatu ---
OO a tej perełki nie widziałem ;D
Posłuchaj uważnie kochany. Reputacja jest to taka opinia jaką przykładowy user ma w swoim otoczeniu. To właśnie oznacza to słowo. Owym otoczeniem na TG są inni userzy. Czytając twoje posty, reputację możesz dostać co najwyżej ujemną. Jak na złość, ujemną reputacje może dawać tylko administracja, a nie zwykli userzy, a więc czekać na reputacje możesz se do usranej śmierci, bo śmiem twierdzić że za te bzdury nikt ci dodatniej nie wstawi :]
--- Cytuj ---Isentor to taki jakby główny admin TG tak więc takich ludzi się szanuję
--- Koniec cytatu ---
Aha. Patrząc na to z logicznego punktu widzenia stwierdzam iż:
Admirał Ptasznikov to taki jakby zwykły user TG (czyli nie główny admin TG) tak więc takich ludzi się nie szanuje.
Spójrz na to co napisałeś, potem spójrz na to co ja napisałem i się zastanów. Poza tym Isentor to nie "taki jakby główny admin TG" tylko główny admin TG i przyjmij to do wiadomości.
--- Cytuj ---rozwinołem
--- Koniec cytatu ---
co to jest rozwinołem i z czym to się je?
Dragosani:
Och jakże cudowne siedlisko gniewu i nienawiści. Pozabijajcie się to przynajmniej będę miał rozrywkę patrzenia jak wypruwacie sobie flaki i kąpiecie się we krwi pokonanych wrogów. Mnie wkurzają fanatyczni katole, którzy od czasu do czasu próbują przeprowadzić na forum swojego rodzaju krucjatę. Przykłady takich stworzeń to Księżycowy Chłoptaś MooN i dawno już, na szczęście, zbanowany Byakugan. Chciałbym ujrzeć ich truchła nabite na pale i systematycznie zjadane przez padlinożerców.
Serail:
--- Cytuj ---OO a tej perełki nie widziałem
Posłuchaj uważnie kochany. Reputacja jest to taka opinia jaką przykładowy user ma w swoim otoczeniu. To właśnie oznacza to słowo. Owym otoczeniem na TG są inni userzy. Czytając twoje posty, reputację możesz dostać co najwyżej ujemną. Jak na złość, ujemną reputacje może dawać tylko administracja, a nie zwykli userzy, a więc czekać na reputacje możesz se do usranej śmierci, bo śmiem twierdzić że za te bzdury nikt ci dodatniej nie wstawi :]
--- Koniec cytatu ---
Pierdolisz Pinut, ja mu wstawię. A temat ogólnie jest zacny, tylko się trochę burdel tu zrobił, trzeba by jakiegoś moda z jajami, żeby tu porzadek zaprowadził i będzie good.
Serail:
Panowie, widzę że modzi się nie popisują, więc jako człowiek z doświadczeniem w tym fachu zaprowadzę tu porzadek. ;]
Do kurwy nędzy, temat jest o tym, na czyj widok bierze cię sraka, a nie o tym, czy Prolgan jest idiotą, czy też nie... Od takich tematów są dyskusje filozoficzne albo ki chuj... Kiedy w końcu coś zaczyna się dziać na forum dla zwykłych userów, to robi się tu burdel, tak było jest i będzie, no ale ludzie opanujcie się. Zróbmy "room of the world", czyli pokój na świecie. ;P
EDITO: I pomyśleć, że ja tu chciałem tylko solucje sprawdzić. ;]
--- Cytuj ---A nie jesteś? Serail, to na pewno nie jest twoje 8 konto?
--- Koniec cytatu ---
Mówiłem ci, że moim 8 kontem był Respev... ;/
Cesc:
Dziwny temat. A Proglan się ośmiesza z każdym postem. Dobry jesteś, ale gdybyś tak częściej myślał.
A ja nie lubię wszystkich poza niejakim Cescem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej