Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Czyjego zachowania nie tolerujesz

<< < (5/25) > >>

Oktawian August:
Penaut z ciebie jest lizus jebany.Dobra ja kończę tą kłótnie nie wypowiadam się już na ten temat nie będę i mam nadzieje że nie będę wciągany w temat.
 Za kilkakrotne obrażanie userów.

tomek007:

--- Cytat: Mantos w 09 Maj 2009, 21:06:17 ---To idź zmieniać świat, jesteś naiwny jeśli myślisz, że ten temat coś da, ale dobra, koniec offtopu bo przyjdzie bad modernizator i warny powstawia.

PS. Bajki rządzą..

--- Koniec cytatu ---

To może się drogi Mantosie od razu pozabijajmy!!! albo zrzućmy  bombę atomową ,,to ci odpowiada????

L.E.N.I.N:
Aha i jeszcze jedno do nielubianych osób doszedł Mr.Samolubny Peanut.Isentor to taki jakby główny admin TG tak więc takich ludzi się szanuję i jak już stwierdziłem rozwinołem myśl Kyrasa ty lepiej dzieciaku spójrz na posta jakiego napisałeś i zastanów sie CO tam napisałeś bo widzę że pisałeś go że tak powiem "po omacku".Naprawdę nie dziwię się żę masz 49 tyś. ujemnej reputacji.

Szarleǰ:
Sirius w roli rozjemcy xD
Idź się człowieku schowaj. A naszych wszystkich bad modernizatorów proszę żeby nie zamykali tego tematu bo przynajmniej jest gdzie pisać. Sami widzicie, przecież to tragedia, garstka weteranów w naszym dziale pobija rekordy popularności naszymi tematami? Przecież zwykli userzy po prostu się tu zanudzają.

Prolgan, daruj sobie :D nie znasz mnie idioto, nawet śmiem stwierdzić że nigdy nie czytałeś moich postów, nigdy mnie nie widziałeś w rl, nigdy ze mną nie rozmawiałeś. Nie potrafisz podać przykładu kiedy się podlizywałem. Ja mogę podać przykład, nie mówię do ciebie natomiast że jesteś jesteś takim cwelem jakiego nigdy wcześniej nie widziałem, bo w ogóle cie nie widziałem, podobnie jak ty mnie, a po drugie nie mogę tego uzasadnić. Zrozum to i przestań robić z siebie idiotę.

13 latek do mnie mówi dzieciaku. Jak to kiedyś powiedział Stanisław Lem - "nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów dopóki nie skorzystałem z internetu". Po pierwsze to że jestem samolubny to dla mnie żadna obelga bo dobrze to wiem, a po drugie co w moim poście było nie tak, że twierdzisz iż pisałem go "po omacku". I co to znaczy?

Serail:

--- Cytuj ---Wow to wkurza cię nawet Isentor??O Boże żeby się tylko nie dowiedział bo będzie masakra
--- Koniec cytatu ---
Kurwa, no tak przecież Is to bóg w trzech osobach i nic złego o nim nie można powiedzieć. ^^

--- Cytuj ---Wszystkich tu nienawidzę. Bez powodu, a mówię to bo tak.
--- Koniec cytatu ---
ja tak samo, ale najmocniej Kyraska. ;***

--- Cytuj --- denerwuje mnie Isentor bo jest brzydki
--- Koniec cytatu ---
Wkurwiasz mnie, bo obrażasz boga jedynego i słusznego. Amen!

--- Cytuj ---PS:czekam na reputacje
--- Koniec cytatu ---
Za lizanie dupy repa nie dają... ;/

--- Cytuj --- A naszych wszystkich bad modernizatorów proszę żeby nie zamykali tego tematu bo przynajmniej jest gdzie pisać. Sami widzicie, przecież to tragedia, garstka weteranów w naszym dziale pobija rekordy popularności naszych tematów? Przecież zwykli userzy po prostu się tu zanudzają.
--- Koniec cytatu ---
Peanut na prezydenta!!!

PS. ÂŁadnie ci się Pinatku podlizuję? ^^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej