Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Czyjego zachowania nie tolerujesz

<< < (4/25) > >>

tomek007:

--- Cytat: Mantos w 09 Maj 2009, 20:52:54 ---No dokładnie, taki temat nie ma sensu. Kandydat do kosza ^^

A wolno wolno. Ja ci nie bronię. Jestem podstępnym wężem? Zaciągnąłem cię do klatki i zgwałciłem? Weź dziecko zagraj se w Tibie i odreaguj.

--- Koniec cytatu ---

Mantos!! spójrz tylko na ten temat,zastanów się jacy my Polacy jesteśmy dogryżliwi,zawistni,a propo zauważyłeś że nikt jeszcze nie napisał,,że jest ok na naszym forum,,,,

Szarleǰ:
A ja nienawidze wszystkich tych, którzy się tutaj wypowiedzieli twierdząc, że temat który wreszcie może rozruszać jako tako forum jest do zamknięcia bo jest kontrowesyjny i wgl. Autor nie napisał: "zbesztajcie wszystkich których nie lubicie!", a wytłumaczył grzecznie o co chodzi, że temat jest po to by pomóc nam wyeliminować wady, a przynajmniej w jakiś sposób dostrzec niektóre u samych siebie, bo czasami ciężko jest dopatrzeć się w samym sobie bez pomocy osób trzecich. A najbardziej rozbroił mnie Admirał Ptasznikov tekstem "Wow to wkurza cię nawet Isentor??O Boże żeby się tylko nie dowiedział bo będzie masakra smiley". Czy ty chłopcze traktujesz Isentora jako boga bez wad, któremu nigdy w życiu nie należy wytykać błędów bo sie "wkóży i da bana!!!!". Dlatego też śmiało stwierdzam, że denerwuje mnie Admirał a do tego Prolgan który jest lizusem jebanym.

I żeby było śmiesznie powiem że denerwuje mnie Isentor bo jest brzydki, głupi a jego stara porwała ufo!

A ty się Mantosku nie wymądrzaj i idź spać bo już długo po dobranocce!!! :P

--- Cytuj ---Mantos dzieciaku ja nie gram w Tibie i nie będę grał bo to jest durna gra
--- Koniec cytatu ---

Skoro nie grałeś to skąd wiesz że durna? I'm loven' it! To tak jakbym nigdy nie zjadł loda o smaku toffi i stwierdził że niedobry bo ma brzydkie opakowanie. Przecież to głupie samo w sobie.
 Obraza użytkownika.

L.E.N.I.N:
Ludzie radziłbym wyluzować się tomkowi007 Mantosowi i Proglanowi bo jak tak dalej pójdzie to dostaniecice warny za wojny na forum.Aha i Peanutowi ja tylko rozwinołem to co napisał Kyras

PS:czekam na reputacje  &lt;_&lt;

Mantos:

--- Cytat: tomek007 w 09 Maj 2009, 21:02:08 --- Mantos!! spójrz tylko na ten temat,zastanów się jacy my Polacy jesteśmy dogryżliwi,zawistni,a propo zauważyłeś że nikt jeszcze nie napisał,,że jest ok na naszym forum,,,,
--- Koniec cytatu ---

To idź zmieniać świat, jesteś naiwny jeśli myślisz, że ten temat coś da, ale dobra, koniec offtopu bo przyjdzie bad modernizator i warny powstawia.

PS. Bajki rządzą..

Sirius:
Temat jest zgłoszony do moderatora, on rozstrzygnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej