Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Czyjego zachowania nie tolerujesz

<< < (3/25) > >>

L.E.N.I.N:
Wow to wkurza cię nawet Isentor??O Boże żeby się tylko nie dowiedział bo będzie masakra &lt;_&lt; a co do tematu to nienawidzę niektórych ludzi jak np.tomek007 zakłada durne tematy i jeszcze lizus a poza nim jeszcze bardziej wkurzają mnie ludzie tacy co się zarejestrują a potem w ostatnio aktywny pisze Nigdy,normalnie krew mnie zalewa jak widzę takich ludzi najpierw tzreba obejrzeć forum i zastanowić się czy warto się zarejestrować i czy nie będzie to strata czasu.

EDIT:no i znowu nici z reputacji :'(

Oktawian August:
Mantos miałem cię za spoko kolesia ale zmieniłem zdanie jesteś podstępnym wężem i frajerem a to co ja pisałem w "Plagiatach" to moja sprawa nie twoja wyrażam swoja opinię bo mi wolno.I nie tylko ja wyrażałem swoja opinie ale inni też!!!

tomek007:

--- Cytat: Proglan w 09 Maj 2009, 20:42:33 ---tomek007 jak chcesz o innej osoby wyeliminować przeklinanie???

--- Koniec cytatu ---

Chodżby  na naszym forum,jeśli ktos ci napiszę posta o twoim zachowaniu ,a nóż się zawstydzisz

Mantos:

--- Cytat: tomek007 w 09 Maj 2009, 20:47:13 ---Mantos! według ciebie pisanie o naszych wadach to głupoty???

--- Koniec cytatu ---

No dokładnie, taki temat nie ma sensu. Kandydat do kosza ^^

--- Cytat: Proglan w 09 Maj 2009, 20:48:01 ---Mantos miałem cię za spoko kolesia ale zmieniłem zdanie jesteś podstępnym wężem i frajerem a to co ja pisałem w "Plagiatach" to moja sprawa nie twoja wyrażam swoja opinię bo mi wolno!.

--- Koniec cytatu ---

A wolno wolno. Ja ci nie bronię. Jestem podstępnym wężem? Zaciągnąłem cię do klatki i zgwałciłem? Weź dziecko zagraj se w Tibie i odreaguj.

Czaroxxx:
Podstępne węże wciągają do klatki i gwałcą? najs. Ale proszę was jako dobry mod zaprzestańcie spamu i rozmawiajcie na temat a prywatne sprawy rozwiązujcie prywatnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej