Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Czyjego zachowania nie tolerujesz
Metztli:
Nie toleruje fstrentnego orzecha bo mnie oskarża o brzydkie rzeczy tj. podlizywanie. Ja się nigdy nikomu nie podlizuje, o! A sam byś chcial być taki ładny jak Issi i żeby tak na ciebie laski leciały^^
Mantos:
--- Cytat: Metztli w 21 Maj 2009, 23:02:01 ---Nie toleruje fstrentnego orzecha bo mnie oskarża o brzydkie rzeczy tj. podlizywanie. Ja się nigdy nikomu nie podlizuje, o! A sam byś chcial być taki ładny jak Issi i żeby tak na ciebie laski leciały^^
--- Koniec cytatu ---
Nie toleruje Metz bo chce wyłudzać żelki od Isa, a każdy wie że ja to robię ;/
Grison:
--- Cytat: Metztli w 21 Maj 2009, 14:12:19 ---Aż się popłakałam ze śmiechu i rozmazał mi się makijaż.
--- Koniec cytatu ---
To przykre, że musisz się malować aby wyglądac atrakcyjnie ;/
--- Cytat: Metztli w 21 Maj 2009, 14:12:19 ---No, ale żeby nie było, że spamuje to nie toleruję wszystkich tych, którzy mają ptaszka między nogami czyli innymi słowy - mężczyzn. Ot, taki sobie feminizm.
--- Koniec cytatu ---
Ja też ich nie lubię ;/ ÂŁączę się z tobą i założymy pierwszy na TG klub feministek i feministów. ;*
--- Cytat: Serailo w 21 Maj 2009, 19:44:36 ---Pomódlmy się za duszę Metz...
--- Koniec cytatu ---
Aummm... Aummm...
--- Cytat: Peanut w 21 Maj 2009, 22:56:51 ---nie toleruje zachowania Metztli bo okłamuje Isa mówiąc mu że jest ładny, żeby mu się podlizać... popraw to
--- Koniec cytatu ---
Ona jawnie proponuje mu sex! I gorzej... ona proponuje mu jedzenie żelek prosto z paczki!
Oktawian August:
--- Cytuj ---Nie toleruje fstrentnego orzecha bo mnie oskarża o brzydkie rzeczy tj. podlizywanie. Ja się nigdy nikomu nie podlizuje, o! A sam byś chcial być taki ładny jak Issi i żeby tak na ciebie laski leciały^^
--- Koniec cytatu ---
Ja nie toleruje Metztli bo nazwała Peanuta "fstrętnym" orzechem ;p
Metztli:
To przykre, że musisz się malować aby wyglądac atrakcyjnie ;/
Przykrzejsze jest to, że niektórym nawet najdoskonalszy makijaż nie pomaga :`( A po za tym za młoda jesteś Grisonku żeby zrozumieć głęboką idee makijażu.
--- Cytuj ---Ja nie toleruje Metztli bo nazwała Peanuta "fstrętnym" orzechem ;p
--- Koniec cytatu ---
W takim razie ja cie nie toleruję, bo ty mnie nie tolerujesz tylko dlatego, że nie toleruję Orzecha. Więc ty go tolerujesz, a każdy kto nie toleruje mnie a toleruje tych których ja nie toleruje nie może być prze ze mnie tolerowany.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej