Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Czyjego zachowania nie tolerujesz

<< < (23/25) > >>

Szarleǰ:

--- Cytuj ---ładny jak Issi i żeby tak na ciebie laski leciały^^
--- Koniec cytatu ---
Nie no bo na mnie lecą bardziej to po co zamieniać siekierke na kijek? ;/

Nie toleruje cie 2x bardziej bo żeby być atrakcyjna musisz sie malować i 3x bardziej bo mnie nie tolerujesz i 4x bardziej bo nie tolerujesz tych co mnie nie toleruja i 5x bardziej bo nie lubisz Grisonka  (:wub:) i 6x bardziej bo ci sie podoba nieładny Isu i w ogóle 100 bo jesteś fuj i fe :/

Serail:

--- Cytat: Peanut w 22 Maj 2009, 15:28:26 ---Nie no bo na mnie lecą bardziej to po co zamieniać siekierke na kijek? ;/

Nie toleruje cie 2x bardziej bo żeby być atrakcyjna musisz sie malować i 3x bardziej bo mnie nie tolerujesz i 4x bardziej bo nie tolerujesz tych co mnie nie toleruja i 5x bardziej bo nie lubisz Grisonka  (:wub:) i 6x bardziej bo ci sie podoba nieładny Isu i w ogóle 100 bo jesteś fuj i fe :/

--- Koniec cytatu ---
Wybacz Metz, ale Peanut rzadko z kobietami rozmawia i dlatego takie głupoty klepie. Ostatnio rozmawiał z plakatem Dody i jeszcze w dodatku nie wiedział, jak zagadać.

A wracając do tematu, to ja nie toleruję Peanuta, bo wstawia mi debilne komentarze na N-K, a potem ja muszę się zniżać do jego poziomu i mu odpisać... Nie toleruję Grisona, bo nie zrobił mi jeszcze sygny... Nie toleruję Metz, bo nie ma siusiora...

Szarleǰ:

--- Cytuj ---Wybacz Metz, ale Peanut rzadko z kobietami rozmawia i dlatego takie głupoty klepie. Ostatnio rozmawiał z plakatem Dody i jeszcze w dodatku nie wiedział, jak zagadać.
--- Koniec cytatu ---

Nie toleruje Seraila bo udaje że jest fajny a nie jest (i wygląda jak bobas :laugh:). I w ogóle na nk to mu tylko chłopcy wystawiają komentarze bo dziewczynom się nie chce nawet pisać komuś... takiemu. I nie ma dziewczyny :lol:

Serail:

--- Cytuj ---Nie toleruje Seraila bo udaje że jest fajny a nie jest
--- Koniec cytatu ---
Sprzeciw! Grisek w oceń poprzednika powiedział, że jestem fajny, a co mówi Grisek jest prawdą!

--- Cytuj ---(i wygląda jak bobas )
--- Koniec cytatu ---
Wcale nie! I żeby ci się zrobiło łyso dodam dzisiaj nową fotkę na NK!!!!

--- Cytuj --- I w ogóle na nk to mu tylko chłopcy wystawiają komentarze
--- Koniec cytatu ---
A nieprawda... To jest faszystkowska propaganda, a po drugie looknij sobie na moje kommenty do zdjęć, ta dziewczyny piszą!!

--- Cytuj --- I nie ma dziewczyny
--- Koniec cytatu ---
Twa wypowiedź została zgłoszona odpowiednim służbom, oto dowód:

A po drugie skąd wiesz? ;/

Inie toleruję Pinata, bo na Nk nie ma swojego imienia...

Szarleǰ:
Już ci powiedziałem że miałem tylko zanim cie dodałem do znajomych to zmieniłem, żebyś nie wiedział o mnie za dużo, bo wiem że jesteś psycholem i jeszcze byś mi wstydu narobił gdzieś

--- Cytuj ---A po drugie skąd wiesz? ;/
--- Koniec cytatu ---
Bo widze po komentach, nie ma żadnych "aj low ju soł macz" ani ":*"
Nie toleruje tego... popraw to...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej