Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic
Gothic 3 Edycja Rozszerzona(v. 1.70) - temat ogólny
tomek007:
Mam oto takie pytanko: po zainstalowaniu patcha 1,70 u mnie grafika w G3 jest dużo gorsza"słaba ostrość obrazu"ustawienia grafiki mam na full,rozdzielczość 1680-1050,parametry kompa mam ok,czy da się ten problem jakoś naprawić???
z góry dzięki... ;)
Isentor:
--- Cytat: tomek007 w 02 Maj 2009, 16:14:11 ---Mam oto takie pytanko: po zainstalowaniu patcha 1,70 u mnie grafika w G3 jest dużo gorsza"słaba ostrość obrazu"ustawienia grafiki mam na full,rozdzielczość 1680-1050,parametry kompa mam ok,czy da się ten problem jakoś naprawić???
z góry dzięki... ;)
--- Koniec cytatu ---
Wyłącz poświatę w opcjach szczegółowości grafiki. Bo pewnie chodzi ci o swego rodzaju smugi.
Hagmar:
Mam problem, po pobraniu patch nie chce się zainstalować, wyskakuje error i dupa. Mam Viste niestety.
Isentor:
Jaki błąd? Bo tak z fusów go nie wyczytamy.
tomek007:
Nie chce się wypakować do folderu z grą?a czy przy pobieraniu patcha nie wyskoczył błąd jeżeli wszystko przebiegało ok przy pobieraniu,to może być wina win rara,spróbuj zainstalować od nowa program do wypakowywania lub ściągnij patcha jeszcze raz.. ;D
--- Cytat: Aragorn w 02 Maj 2009, 20:30:29 ---Mam problem, po pobraniu patch nie chce się zainstalować, wyskakuje error i dupa. Mam Viste niestety.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej