Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic

Gothic 3 Edycja Rozszerzona(v. 1.70) - temat ogólny

<< < (8/16) > >>

Hagmar:
Pisze "The setup files are corupted. Please obtian a new copy of the program".. Pobrałem z Tawerny.

Isentor:

--- Cytat: Aragorn w 02 Maj 2009, 20:55:27 ---Pisze "The setup files are corupted. Please obtian a new copy of the program".. Pobrałem z Tawerny.

--- Koniec cytatu ---
ÂŹle pobrany plik. Pewnie coś przerwało. Jak ściągałeś z gramowych serwerów to jest to niemal pewne. ÂŚciągnij z rapida.

Raitar:
Co do sprawdzonych linków to polecam ten
http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?go=downloads&release_id=387(Dzięki arthas)
pliki na gram zawierają to samo a są o dziwo większe, a w naszym downloadzie jest uszkodzony plik który zawiera 1/3 pliku i powinien zostać usunięty :P

Co do samego patch: MIODZIO! BINGO! Teraz nareszcie zostanie magiem ma sens. Walka wręcz z orkami czy ludźmi o wiele fajniejsza i trudniejsza. A te od głosy z jedynki przy wyciąganiu miecza... Myślałem że się popłacze  :laugh: No i blokowanie ma teraz sens i zabiera o wiele mniej staminy. A walki na arenie to sama przyjemność...trwają dłużej a próba walki "na chama lp spam" kończy się zazwyczaj glebą bo ktoś w końcu nauczył npców kontrować. Dodajcie do tego optymalizacje(w moim przypadku mam nareszcie możliwość pogrania ze wszystkim na max łącznie z anti-alisiingiem) i macie przykład jak powinien wyglądac g3 podczas premiery aby dostać 10/10.

Ps.Nie doszedłem jeszcze daleko w grze także bugi mogą się jeszcze pojawić, jestem dobrej myśli  &lt;_&lt;.

2marcin2:
mam jeszcze jedno pytanie.
jak się kończy wytrzymałość to bezimienny wolniej bije mieczem. moje pytanie jest takie, czy można coś z tym zrobić, żeby bohater bił normalnie bez względu na wytrzymałość? może można coś w ge3.ini pozmieniać?

Isentor:
Możesz włączyć sobie god mode.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej