Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic
Gothic 3 Edycja Rozszerzona(v. 1.70) - temat ogólny
dzikiben4:
--- Cytat: Isentor w 28 Marzec 2009, 23:41:13 ---zaś gra po instalacji łatki ustawiła konfiguracje grafiki na domyślą czyt. średnią.
--- Koniec cytatu ---
Powiedział co wiedział. Domyślna jest tylko rozdzielczość, Gothic sam dostosowuję się do reszty szczegółów wg. parametrów komputera.
Gabekek:
A mógłby mi ktoś opisać co dokładnie zmienia się po włączeniu "Balansu Alternatywnego"? Co dodaje , co odejmuje ? Czy warto grać z nim?
Vitnir:
--- Cytuj ---A mógłby mi ktoś opisać co dokładnie zmienia się po włączeniu "Balansu Alternatywnego"? Co dodaje , co odejmuje ? Czy warto grać z nim?
--- Koniec cytatu ---
Zmienia to, że gdy masz nieźle polepszonego bohatera nie zabije Cię byle wilk, za to utrudnia walkę z Orkami i Ludźmi, więc warto z tą opcją grać.
Ci@cho:
Mi niestety po spatchowaniu gra bardziej muli. Mój sprzęt:
GeForce 9800 GT 512mb
Intel Core 2 Duo E8400 3ghz
4gb Ram
Jak widać teraz G3 z patchem 1.7 lepiej chodzi tylko na słabszych kompach a na tych mocniejszych zwiększa mulenie. A poza tym patch jest OK.
mingo:
--- Cytat: Caldwell w 02 Kwiecień 2009, 14:00:14 ---Jak widać teraz G3 z patchem 1.7 lepiej chodzi tylko na słabszych kompach a na tych mocniejszych zwiększa mulenie. A poza tym patch jest OK.
--- Koniec cytatu ---
Widać po czym ? Sam to wywnioskowałeś na podstawie swojej sytuacji. Dla przykładu u mnie gra chodzi znacznie lepiej, i mimo to, że mam nieco gorszy sprzęt nie klasyfikuje się on jako "słabsze kompy". Przeczyść system, może pomoże.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej