Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Bajki waszego dzieciństwa
Aurora:
Moją ulubioną bajką były Smerfy. Najbardziej lubiłam Ważniaka .ÂŚmieszny był.
Poza tym pamiętam Gumisie i Muminki oraz Pszczółkę Maję.
Jeszcze były bajki takie jak Kaczor Donald ,a najbardziej to chyba Tom i Jerry! To była bajka.
Fajnie powspominać...
zaj:
Ja tam kiedy nie ma nic w telewizji ciekawego to nawet dziś lubię sobie pooglądać Kaczora Donalda czy Toma i Jerrego :D W dzieciństwie bardzo dużo oglądałem Flinkstonów :D Smerfów, Toma&Jerrego czy Donalda i spółke. Wiecej juz nie pamiętam, ale miałem całe kasety z bajkami tych postaci i godzinami je oglądałem(To były czasy :D )
Seth:
Zgadzam się smerfy , Tom & Jerry a nawet gumisie jak ja lubiłem je oglądać ale cóż z wiekiem przemija xD Co do bajek polskich też nie nawidziłem akiś uszatków , Lolków sorry bolków i lolków xD
Khaleb:
Jest wiele wiele bajek, które się czymś wyróżniają i dlatego każdy ,a co do nich inne zdanie. Jak dla mnie najelpsze bajki to: Gumisie, Smerfy, Johny Bravo, Dragon Ball i ÂŚwiat według Ludwiczka . Mimo, że wyrosłem już z oglądania tego typu seriali to czasem zdarza mi się trafić na coś ciekawego w TV, i oglądnąć jeżeli tylko mam czas.
Arkhan:
Cóż, było wiele bajek za młodu które uwielbiałem oglądać =]. Mogę tutaj wymienić takie kultowe tytuły jak : Tom & Jerry, X-meni, Spider Man, Scooby Doo, Pirat Jack, wszelkie maści typu Fox-Kids [Jetix], Cartoon Network. Oczywiście nie zabraknie takich tytułów jak Gumisie, Smerfy, Muminki etc... te czasy już minęły i dla nowego pokolenia dają jakieś angielskie bajki :|....
Z wyrazami szacunku.....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej