Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Bajki waszego dzieciństwa

<< < (5/7) > >>

Arisa:
Jako malutka dziewczynka szczególnie uwielbiałam gumisie i smerfy.    W miarę jak doroślałam, to przestawiłam się na Czarodziejki z księżyca. Następnie nastała era pokemonów i digimonów.
Ale tak naprawdę to moimi faworytami byli bohaterowie bajek Disney'a, szczególnie Król lew i Kubuś Puchatek.

Legolas:
Ja pamiętam jak byłem mały albo przynajmniej mi sie wydaje że pamiętam to oglądałem Alladyna albo Smerfy bądź Muminki mnie sie podobały najbardziej ten no Włóczykij taki spokojny, opanowany podobało mi sie to u niego. Dragon Ball był o wiele później już w klasie podstawowej. Teraz najbardziej lubie oglądać bajki typu Asterix & Obelix. Podoba mi sie ten spryt małego Asterixa   Za to Gumisie nie za bardzo mi przypadły do gustu nie lubiałem w nich tego gościa w zielonej czapce co uchodził za jakiegoś siłacza bądź też sie tylko przechwalał.

Leviatan:
Ja jak byłem mały to oglądałem Muminki, pamiętam, że były w środe o 19 godzinie...Zawsze oglądałem z wypiekami na twarzy, jednak gdy przyszła Buka uciekałem z pokoju...  

Inne bajki, które oglądałem, to Król Lew, byłem fanem tego..., Smerfy, Gumisie no i tak w wieku 8 lat(teraz mam 13) oglądałem Pokemony, jednak teraz uważam to za stratę czasu.

Izrael:
Ja jak byłem mały moją ulubioną bajką były oczywiście Smerfy. Poza nimi oglądałem także:Tom&Jerry, Gumisie, Asterix&Obelix i różne bajki z Jetix, Cartoon Network. Zawsze gdy przychodziłem do domu ze szkoły(zerówka)to od razu telewizor i Jetix. Kiedyś rodzice mi pilota schowali to przełączałem przy dekoderze.XD(hehe  ). Ale się zdziwili jak przyszli z pracy...

XAR_DAS:
Ja zaś kiedy byłem mały uwielbiałem bajke SCOOBY-DOO , KACZOR DONALD, POKEMONY. Nadal lubię je oglądać, przypominają mi dzieciństwo. A te bajki to moje dzieciństwo, baaardzo je lubie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej