Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiony Potwór

<< < (11/17) > >>

Tiw:
Ja wymienie też kilka moich ulubinych, potężnych besti:

Chrząszcz gigantyczne wyzwanie nawet do potężnego wojownika  
Zając/Królik nie wiem jak u was, ale gdy je zabijam wylatują(rozpłaszczone) w powietrze jak z procy
Kura tak jak wyżej

filo1993:
1. Ogr - budzi postrach jak machnie swoim "morgerszternem"
2. Cieniostwór - silne i fajnie wyglądające zwierzę
3. Te miejsce zajmuje Scierwojad i wilk wizytówki serii Gothic
4. Zwykły Troll i Czarny Troll nie są juz tak silne jak w g1 i g2 teraz to 10 poziom i kusza ale i tak respekt.

r4d00:
Moimi ulubionymi potworkami są:

1) ÂŚcierwojady - za oryginalność, niecodzienny wygląd i  za odgłosy, które z siebie wydają. Jednym słowem takie potulne kurczaki  .

2) Trolle - super się z nimi walczy ( podbiegam i siekam na lewo i prawo modląc się, aby nie zdążył uderzyć xD). Fajne też mają miny, gdy leżą na ziemi bez tchu.

3) Orkowie - Za ich okrzyki bojowe ("uciacia"!!!) i za to, że jest ich od cholery w GD ( oblegany zamek), co się równa kilka lvl w górę ;D.

Pzd

Eregrin:
Moje to:
- Ork - wojownik - silny potwór, ale lubię go. Naogół można znaleźć parę monet i coś tam jeszcze, ale ten w jaskini przy wschodniej bramie, ma średni orkowy topór.
- Gobliny - uśmiać się z nich można.
- Szkielety Gobliny - Wyglądają śmiesznie.
- Warg - Podoba mi się, klasyczne zwierzę.
- ÂŚcierwojad - przerośnięta kura.

To chyba tyle.

OS@M@:
Wedłóg mnie najlepsze zwierząta:
1. Scierwojad - ten jego krzyk, nieraz można się przestraszyć zwłaszcza w nocy poprostu jest najleprzy ze wszystkich zwierząt Gothica.
2. Kretoszczur - spotykamy go jako pierwsze zwierzę w Gothicu, w G2 atakuje odrazu, właśnie za to go lubie.
3. I oczywiście Cieniostwór - ta jego siła, poprostu czuje do niego respekt.
4.  Warg - budząca grozę i przerażenie dużo silniejsza i mocniejsza odmiana wilka. Bardzo trudno go pokonać,

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej