Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiony Potwór

<< < (12/17) > >>

Wiktor:

--- Cytuj ---Nie wiem czemu ale mi do gustu przypadly smocze zebacze, ich wyglad sposob walki. AN poczatku nie cierpialem tych zwierzat poniewaz caly czas mnie zabijaly xD ale z czasem to ja bylem gora!
--- Koniec cytatu ---
ÂŻe co chłopie na głowę upadłeś?  
On ma taki sam styl walki jak wszystkie inne zębacze (no może poza kąsaczami, a brzytwiaki biegną w NK bez ostrzeżenia)
Smok jest najlepszy. Ognisty, a potem czarny troll.

Syriusz Black:
- Chrząszcz - no tej bestyjki nic nie przebije. Ta bestia z piekła rodem jest wspaniała, żyje na wspaniałych wysypiskach śmieci, fajnie wygląda ... mała ... zgrabna ... piękne odgłosy wydaje, no i mieso...
- ÂŚcierwojad - fajnie wygląda, fajne dźwięki wydaje, nieco Expa wpada a łatwy przeciwnik.
- Cieniostwór - no za bardzo wyjaśniać nie musze, fajny duży włochaty potwór, dużo (sporo przynajmniej) expa i trofea z tego zwieża są wartościowe, choćby róg cieniostwora gdy z busterem się dogadamy...

Vlades:
- Cieniostwór - ze wszystkich części mój ulubiny potwór, hmm... z wyglądu  
- Smoki - Fajne z wyglądu, w trójce na "żywo" nie widziałem ale na filmikach z youtube i fajne są
- Te małe zwierzątka z G3, m. in. kury, zające i inne takie, tak jak ktoś już powiedział, wyskakują w powietrze niczym z procy!!
- Fajne też są smocze zębacze!

PzDr

MrCzarnymen:
1. Wojownik cienia- lubię go bić bo są zmarłymi Paladynami a ja jestem pełen pogardy wobec tych pseudo "świętych wojowników"
2. Czarny Troll- szkoda że nie ma ich więcej
3. Warg- ładniejsza, groźniejsza odmiana wilka(ach te kły*pisk fanek Tokio Hotel*:P)
4. Chrząszcz- Needs no translation, łatwy exp
5. Lodowy smok- Niezły wygląd, twardy i... trudny

krassus:
Mój ulubiony wróg to troll. Dużo exp. oraz dużo kasy za trofea. Można go też przy pomocy bugów łatwo zabić!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej