Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiony Potwór
qOLOmalakian:
Chrząszcz- Niezły z niego kozak. Pamiętam, że zawsze jak mi brakowało 10 exp do następnego poziomu, to biegałem po całej mapie i szukałem właśnie chrząszczy :D Trudno dziada kuszą z dystansu ubić, bo prawie ciągle jest w ruchu. A jak stoi to tak zgrabnie zamiata czółkami, achhh .
ÂŚcierwojad- No chyba nie muszę tłumaczyć. Te dźwięki które ta istota z siebie wydaje...
Te istoty strasznie przypominają mi kury i... zębacze. Czemu zębacze?
-Podobny sposób atakowania
-ÂŻyje w stadach
-Biega na 2 łapach (bo tylko tyle ma )
-Podobny sposób atakowania.
Ork- Ork to w sumie nie jest potwór, a NPC z podmienionym modelem. Fajnie posługują się kuszami (tak jak i jaszczuroczłeki). Fajnie wyglądają, jak założy się na nie zbroję rycerza, albo jakąś szatę =d. "hyy" i "łuczacza" prawie przebijają ścierwojada.
Kjamilex:
Moimi ulubionymi potworkami są:
Troll - bo jest duży, silny, i fajnie wygląda, budzi grozę.
Cieniostwór - nie mogło go tu zabraknąć, jest silny, diabelnie szybki, i jest wyzaniem dla nawet wytrawnego wojownika.
Brzytwa - super wygląda i jest całkiem twardym przeciwnikiem.
No i w końcu Wojownik Cienia - bo jego wygląd sugeruje nam, że jest to upadły paladyn, i Szkielet Mag - bo potrafi całkiem mocno pokiereszować kości, a do tego fajnie wygląda.
Naturalnie lubię też ikonkę serii Gothic, czyli oczywiście Scierwojady, lubie sluchać ich skrzeczenia
@edit:
Jeszcze o czymś zapomniałem a mianowicie o Demonach, są silne, groźnie wyglądają, ale za to zwykle łatwo je pokonać ( sztuczka z drzwiami )
Haren:
U mnie na pierwszym miejscu znajduje się ÂŚniący. Ponieważ miałem sporo rozrywki zabijając go. No i po zabiciu jego kończy się grę.
Na drugim miejscu jest Smok-Ożywieniec z tych samych powodów co ÂŚniącego i za to ,że przeprowadzało się z nim ciekawą konwersację u końca gry.
No i na trzecim miejscu Orc Wojownik ponieważ jest świetnym potworem do expienia w szóstym rozdziale, zwłaszcza kiedy gra się magiem i ma się runę: Tchnienie ÂŚmierci.
Poza tym to lubię jeszcze wszystkie smoki ponieważ trzeba było się wykazać sprytem przy ich zabijaniu.
To tak jeżeli chodzi o mnie.
Nowik:
A oto i moje ulubione potwory:
pierwszy Ścierwojad- kiedy tylko zobaczyłem nazwę i sylwetkę tego potwora w pierwszym Gothicu wybuchłem śmiechem
drugi szakal-bestia występująca na pustyni w Gothicu 3 najbardziej lubie zabijać je z łuku
trzeci cieniostwór-jak mógłbym pominąć taką bestie:)
Onar:
no to tak:
1) ÂŚcierwojad - Sławna maskotka z wszystkch części.
2) Wilk - Też sławny na wsystkie częsci.
3) Czarny troll - za siłe i fajny wygląd.
4) Cieniostwór - tez za siłe i fajny wygląd.
5) Zajączek - Milusie zwierzątko szkoda że jest tylko w gothic 3
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej