Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiony Potwór
Devristus Morii:
Moje ulubione potwory to :
Troll - jeden z najpotężniejszych potwrów w Gothicu. Powolny , ale mocny. Daje dużo esp.
Chrząszcz - miałem zawsze problemy z zabiciem go . A kiedy znalazłem juz sposób zrobiło mi sie go żal
ÂŚcierwojad - najzabawniejszy potworek w Gothicu. Jego krzyk zarazem mnie rozbawia i denerwuje
Enzo:
Moimi ulubionymi potworami są:
1. Troll - silny, wysoki i w dodatku trudno go pokonać
2. Czarny wilk - w grze spotkałem go tylko raz, ale łato mi z nim poszło
3. Cieniostwór - fajne z nich potwory. Często spią
4. Prychający smoczy zębacz - chyba najgroźniejszy ze wszystkich zębaczy.
To tyle na ten temat... pozdro
Szaman:
Mnie najbardien się podabają się:
nr.1 Smok - Super bestia, wygląd też świetny(poza trójką, niepodoba mi się z tym dziobem).
nr.2 Potwór - Fajny wygląd, silnie atakuje
nr.3 Cieniostwór - Prawdziwie krwiorzercza bestia. A wygląd piękny.
canis:
nr 1 - Chrząszcz - no tej bestyjki nic nie przebije. Ta bestia z piekła rodem jest wspaniała, fajnie wygląda ... mała ... zgrabna ...
nr 2 - ÂŚcierwojad - fajnie wygląda, fajne dźwięki wydaje.
nr 3 - Cieniostwór - no za bardzo wyjaśniać nie musze, fajny duży włochaty potwór, dużo (sporo przynajmniej) expa i trofea z tego zwierza są fajne ;)
Pozdrawiam Canis
Galeria_Ciastek:
Hehe a teraz moji faworyci (tak to się pisze?)
Cieniostwór: Jak poprzednicy.Ale u mnie to inaczej się zapoznałem.Byłem w lesie obok miasta gdzie jest Ork.Pozabijałem te wilki itp. Zobaczyłem jakąś dziwną skałe z kolcami (?).Poszedłem to sprawidzić.Chwilę poźniej uciekałem przez pędzącym Cieniostworem
Poszukiwacz: Wzbódził mój respekt! Kto szedł nocą przez las i zobaczył nagle czarną postać z czerwoną twarzą (maską) to wie o co mi chodzi :) Rzeczywiście prawie spadłem z krzesła
ÂŚcierwojad: Nazwa :D Przede wszytkim nazwa wymiata xD. Z tym swojim "Ko ko ko ko ko" bije na łeb wdszytkie potwory.
Goblin: Naprawdę się uśmiałem.Zabawne stworzonko.Kiedy zobaczłem takiegu malucha biegnącego z pałką nad głową to się niećle uśmiałem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej