Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiony Potwór
Niro:
Cieniostwór - wielka bestia król lasów, dużo rzeczy się z niego zbiera przebywa w bardzo mrocznych miejscach.
ÂŚcierwojady - lubię je za nazwę i za to ich kokokokokoko. Takie fajne stwory, przypominają trochę takie poczwary jakie się widzi na tych wszystkich filmach. W G3 bardziej przypomina ptatka Dodo (:D) niż kurę.
Troll - jeden z fajniejszych potworów. Wieli i silny, a w G3 jest tak fajnie 'przymulony'.
MAG IMBA:
1.SMOK niechodzi mi o tych bossow z 2 tylko o te smoki z gothic3
2.OGR fajne dosc silne zwieze z gothic3 maja fajna bron te morgenszterny dobre obrzaenia wymagane 500 sily
3.GARGULEC fajnie wyglaga dosc silny
4.DEMON czarna skrzydlata bestja jak sie go przywola to milo patrzec ja rozwala orkow
WSZYSTKIE TE STWOZENIA POCHODZA Z GOTHIC3 CHOCIAZ DEMON POJAWIL SIE JUZ W WCZESNIEJSZYCH CZESCIACH TEJ GRY
Jeśli nie poprawisz swojej pisowni i w dalszym ciągu będziesz spamował, zostaniesz po raz kolejny ukarany warnem. [Arthas]
dragonsblack:
Moje ulubione potwory to:
Książe demonów-wygląda trochę jak smok.
ÂŚcierwojad-maskotka gothica wydaje fajne dźwięki.
Cieniostwór-fajnie wygląda i jest silny.
Ale najlepsze są smoki z gothica 2 najfajniejszy jest smok ożywieniec.
\\Rajca: Trzeba Ci przyznać irracjonalniy talent do argumentowania. Chyba rozumiesz, że chodzi mi o skąpą wypowiedź.
Anmarius:
Witam ! Moim ulubionym potworem jest tylko i wyłącznie troll. ÂŚmiesznie wygląda, a szczególnie w gothic 1 i 2. A gdy go atakujemy, to czasem biedak się plącze i wokoło do nas się obraca, a my go nawalamy Idzie też za niego dużo xp i czasem jest trudny do zabicia... Pozdrawiam...
Eric:
Oto moje ulubione stworki
1. Cieniostwór: Silny szybki nigdy nie udało mi się przed nim zwiac.
2. ÂŚcierwojad: Wydaje śmieszny ryk może w walce jest bezużyteczny ale stworek ciekawy
3. Polny pełzacz: Ciekawie wygląda i wtapia się w tło chyba dlatego nazywa się polnym pełzaczem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej