Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiony Potwór
Pawelck91:
Moimi ulubionymi potworami są ;
cieniostwór, smoczy zębacz, smoki, poszukiwacze oraz orkowie.
Jeszcze mógłbym wypisać przeróżne stwory, ale chyba te są najfajniejsze. Pozdrawiam.
Brak uzasadnienia...ostrzeżenie słowne - Arkhan.[/color]
Markus:
Moje ulubione stworki i przeciwnicy z gothica
1.Zombie i słudzy Kruka fajna animacja jak giną te niebieskie światło wydostające od korpusu i te ryki w Gothic 3 to spartolono.
2.Potwór jak przerośnięty zębacz w G3 albo jak T-rex w wersji mini masakra na początku bez dobrej zbroji i broni .
3.Pełzacz jak zwykle w Gothic w tróce go odstawili i budzi respekt.
4.Cieniostwór w Gothic 3 to on normalnie wymiata jak chodzi o grafe.
5.Orki uwielbiam ich wyrąbywać jak każdy kto lubi exp za free.
To moje Top 5 potworków z Gothica.
Anaconda:
Moje ulubione potwory... hmmm dość ciężki wybór :)
No ale spróbuję posegregować:
1. Chrząszcz :D Uwielbiam tego stworka w każdej części gry, po prostu maskotka serii!
2. ÂŚcierwojad, ale tylko z Gothica i Gothica 2 ( i NK). Charakterystyczny wygląd i te ryki jego, kolejna maskotka serii Gothic :)
3. Szkielety (szczególnie z Gothic 3) no bo fajnie wyglądają, i jakoś tak w ogóle lubię je tłuc i patrzeć jak się rozlatują...
4. Demony (z każdej części, mimo drastycznych zmian) wyglądają ciekawie, plus są silne. No i ten demon z wieży Xardasa... mam sentyment do niego ;)
5. Zombie i pochodne z Gothica, Gothica 2 i NK. Podoba mi się ich animacja śmierci. Dziwne i trochę straszne, ale lubię słuchać tego jęku :)
No wyłuskałem te 5 moich ulubionych potworów, pewnie bym coś po dłuższym zastanowieniu zmienił... no ale na razie wystarczy ;)
P!onek:
U mnie sprawa wygląda następująco:
Krwiopijce - Trochę denerwujące ale zawsze kojarzyły mi się z serią Gothica
Chrząszcz - Dosłownie symbol Gothica :D
Wąż bagienny (czy jak mu tam, z G1) - Uwielbiałem rozwalać te bestie. A szczególnie lubiłem sobie siedzieć w tym domku na bagnie i je rozwalać z niego :)
No, to chyba wszystko :]
Legolas:
Ja bardzo lubie Cieniostwory. Potężne, wielkie bestie które zabijają po kilku strzałach ze swojej wielkiej łapy :D:D Poza tym lubie golemy szczegolnie kamiennego i magicznego trudno jest je zabić a poza tym takie fajne grubiutkie silne przede wszystkim stworzonka :D:D. No i oczywiście Czarny Troll takzę ogromna bestia silna itp zastanawiam sie tylko kto by wygrał Czarny Troll czy Magiczny Golem walka była by wyrównana.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej