Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiony Potwór

<< < (5/17) > >>

nwpjarek:
Mi najbardziej podobaję się te stwory:

Czarny Troll-potężna i silna bestia może sprawić wiele problemów na małym lvl(dlatego go lubię bo lubię się trudzić).
Cieniostwór-też potężna bestia  i jest szybka ale jak ma się dobry lvl to jest łatwiutki.
Szkielet Mag-jakoś mi się podoba może z wyglądu.
Smoczy Zębacz-jak go zobaczyłem to już go polubiłem budzi we mnie mały starch.
Demon-podoba mi się jego wygląd ale aż tak trudny nie jest.

Sir_William:
Największy respekt na początku gry, wzbudzały we mnie kretoszczury i ścierwojady. Fakt faktem, że cała przygoda przed nami, jednak takich "stresów" podczas walki nie odczuwałem od zarania dziejów. Późniejszymi czasy (niby to przypadkiem  ) wkroczyłem na tereny orków. Kiedy zobaczyłem te bestie i siłę z jaką posługują się swoją bronią "(...)kolana ugięły się pode mną". Teraz, jako doświadczony gracz w Gothic i pogromca wszelkiego plugastwa jakie rozchodziło się po ziemiach, jakimi przyszło kroczyć bohaterowi serii mogę przedstawić aktualną listę zwierząt, jakie wzbudzają we mnie grozę po dziś dzień:

* Cieniostwór
* Ork
* Trolle (wszelakiej maści)
* Zębacze
* Topielce
* Pełzacze
* Wilki
* Gobliny
* ÂŚcierwojady
* Kretoszczury[/b]

Visor:
Smoczy zębacz - Jest to mój ulubiony potwór. Nie jest łatwym przeciwnikiem ale walka z nim się opłaca. Jest warty troszkę expa a trofea zdobyte na nim można sprzedać za niezłą sumkę.

Wilk - z względu na to ze lubię to zwierze w prawdziwym swiecie  .

Czarny troll - Po prostu wyzwanie (o ile nie wykorzystasz jakieś sztuczki).

Pełzacz - Pamiętam że pierwszy raz jak grałem w Gothica to się ich bałem  . Więc wylądował tu za wygląd.

piotr271992:
U mnie sprawa wygląda tak:
1.Trool-potężna bestia ale troche za wolna, no i ładnie wygląda
2.Ogry- są dopiero w trzeciej części gry ale są silne i żyją w stadach od 2 do 5 sztuk. jedyne co mi się w nich nie podoba to ubiór,zwykła szmata, nazwa broni,ogrowy morngenstern, oraz jej opis ,,To nie jest prawdziwy morngenstern ale spróbuj to wytłumaczyć zwykłemu ogrowi"
3.ÂŚcierwojed był obecny w każdej części gry i co go spotkam to zawsze czuje jakiś sętyment zabijając go.
Oprócz tego szczegulnie lubie zębacze, krogulce, topielce, błotne węże, śniącego, strażników świątynnych i wiele innych.       Pozdro.

Wrath:
Moje ulubione potwory:
1.Czarny troll za wygląd i że jest jedyny i niepowtarzalny dostaje się za niego wiele exp a pokonać go nie łatwo.
2. ÂŚcierwojad do tego potworka mam sentyment jest on od zawsze w serii i strasznie wrzeszczy.  
3. Szkielet mag dość trudny bo lata i przywołuje szkielety a i fajnie wygląda (nóg zapomniał  )
4. Pełzacz strasznie się go na samym początku bałem a jak zapomniałem pochodni albo czaru światła no to masakra.

To są moje ulubione potworki. Sam Gothic oprócz kilku typowych potworów (szkielety, golemy) dodał kilka swoich (ścierwojad, pełzacz) i dodało to trochę do tego że Gothic to taki niezwykły RPG.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej