Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiony Potwór
Gonzo:
Moje dwa ulubione potworki to:
Pełzacz - już od 1 częsci budził we mnie lęk i za to go teraz chwale. Inncyh moobów tak się nie bałem, ale ten zawsze wywoływał we mnie przerażenie i jak miałem 11 latek (Gothic 1) i chociażby dzisiaj rano, kiedy oczyszczałem drugie wyjście z Reddock. Zastanawiałem się, jakiego zwoju użyć na pełzacza, a on się na mnie rzucził :P. Nawet broni nie wyjąłem, czekałem, ąz zgine i wczytam ponownie. No ale jakoś go zabiłem xD.
ÂŚcierwojad - kojarzył mi się z kurą i za to go polubiłem. Zawsze można go było gdzieś spotkać, a jego mięso usmażyć :p. Poza tym był to pierwszy potwór, jakiego spotkałem w świecie Gothic. Nie podoba mi się ich wygląd w G III, ale trzeba iść z duchem czasu :P.
Polna bestia - kiedy pierwszy raz widziałem tego szkodnika z daleka pomyśłałęm " A więc tak wygląda pełzacz w Gothic'u II, serio". Potem się okazało,żę wszystko jest okay xD. Ze to tylko jest szkodnik polny, ale troche mi pełzacza przypominał. Lubiłem je, bo było ich dużo i z dwa levele na nich wbiłem. PzDrO :].
Przepraszam za tego posta, coś się musiało sknocić. Jeśli ktoś mógłby usnuąć tego posta, albo powiedzieć mi, jak to zrobić, byłbym wdzieczny.
lukkasszz:
oto moje potwory:
cieniostwór- siła i fajny wygląd, trudno go pokonać w stadach, i jego trofea są nieżle opłacalne
ścierwojad- w gothic'u 3 fajnie wygląda, bardziej realistycznie niż w poprzednich częściach wpad mi do głowy bo nabiłem na nim 2 lvl w gothic 1
czarny troll- budzi strach, jest silnym potworem i nie tak łatwo go pokonać, szkoda że w gothic'u 2 jest tylko jeden.
KrokusM:
A oto i moje ulubione pokraki:
Kretoszczur- śmiesznie wygląda i się porusza, niestety zabrakło go w G3
Potwór- to taki przerośnięty zębacz
Gargulec- Dla mnie najfajniej wyglądający potwór w całym gothicu.
Pełzacz wojownik- ÂŚwietnie wyglądają, są twarde, no i pancerz z nich se można zrobić
Ogar- Może niepozorny z wyglądu ale ten chudzielec potrafi mocno przypierdzielić w zad
Darken:
Oto moi ulubieńcy
1.Chsząszcz- najpotężniejszy potwór w gothic 1 (mianowicie rzuciłem czar piorun w niego a tu nic żyje )
2.Pełzacz - chodzi mi o tego z trójki super wygląda zupełnie jak śniący
3.ścierwojad - zawsze krzyk ścierwojada mnie odprężał
Metztli:
Moja ulubiona bestia to troll, wbrew pozorom nie jest tak trudno go pokonać, a można zdobyć sporo exp no i trochę zarobić, kły i skóra są sporo warte. Na drugim miejscu jest ognisty jaszczur, silna poczwara, ale na nie też mam sposób, zaszywam się gdzieś i szyję z kuszy, ich ozor jest sporo warty. Ostatnią wspaniałą bestyjką jest wąż błotny, paskudny, dość silny, ale taki materialista jak ja jest zadowolona bo ze skór i kłów można zbić majątek....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej