Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Samochody
aleks194:
Moim ulobinym samochodem ist Mercedes-benz Maclaren super zawalisty samochód marzę o takim od chwili gdy go zobaczyłem
Lub Bugatti Veyron-4 turbosprężarki. 16 cylindrowy silnik, 1001 km poprostu cudo na czterech kółkach nic dodać i nic ująć
A terenowy Toyota Land Cruiser Arctic trzeba ją zobaczyć nie da się opisać
Ret Sam:
Szczerze mówiąc, to na samochodach się zbytnio nie znam (ale żenada), jednak coś tam utkwiło mi w pamięci.
Lubię duże "wozy". A szczególnie Reno. Przynajmniej tak się mówi, ale jak już powiedziałem na markach sie nie znam. Bardzo fajny wygląd, ma Reno Scenic. Takie auto to jest coś. Jedzie może nie tak szybko, ale nie to jest najważniejsze. Ma "klasę". Wyjedzie pod dużą górę... Ahhh....
Lubię też "Golfa". Szczególnie czwórkę, kolor czerwony. Moja ciocia ma właśnie taki, i jeździ się wyśmienicie.
Nie można pogardzić Fiatem. Bardzo dobra marka. Mój wuj (;]) takowego posiada, i jeździ się spoko.
To tyle..
Pzdr.
Elrond Ñoldor:
Moim ulubionym samochodem jest Landrover Freelander, czemy? bo jest fajny... a tak pozatym ładnie wygląda, ma przestronne wnętrze, do sie nim jeździc po prawie każdym terenie. Na drugim miejscu jest SLR McLaren, bo jest szybki, fajnie wyględa , jak na Merca. A tak pozatym to lubię nasze Maluchy,
świetnie się nimi skręca, czuje się że się jedzie .
Pozdro
Respev:
--- Cytuj ---Podejrzewam, że do aut niemieckich znajdziesz więcej zamienników, niż do japońskich. Powodem jest bliskość do granicy.
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam bardzo, ale zamienniki do japońskich aut nie są produkowane tylko w japoni. Tak naprawdę produkowane są na dużą skalę w USA, w Niemczech na mniejszą. Nawet w polsce robi się tego typu operacje, więc o co chodzi?
--- Cytuj ---I jeszcze to - " czeskiej skody ". Z Czechami to ona już nie ma zbyt wiele wspólnego, chyba tylko to, że jest tam produkowana.
--- Koniec cytatu ---
Skoda to czeski wytwór na niemieckich podzespołach -,-'
--- Cytuj ---Jesteś śmieszny, w każdym mieście, człowieku gdzie Ty mieszkasz. Może pomyliły Ci się kraje?
--- Koniec cytatu ---
Napisałem w MIEÂŚCIE a nie miasteczku. Kraków, Rzeszów, Wrocław, Katowice, Warszawa, Gdańsk, Poznań i jeszcze wiele innych miast (najwięcej na ÂŚląsku) są zaopatrzone w takie sklepy. Już nie wspomnę o innych firmach - w Krakowie jest tego na pęczki. Jeśli ktoś mieszka na jakimś zadupiu, gdzie do najbliższego miasta ma 100km, to niech kupuje na allegro lub na forach danego auta, gdzie na każdym takim forum są subfora "Kupię/Sprzedam", ewentualnie może taniej niż w polsce kupić towar w USA na ebayu (z przesyłką nawet taniej wyjdzie niż w PL).
A co do tego BMW, to praktycznie jest takie samo jak Nissam (chodzi o wygląd). Nie interesuje się serią 8, ale o ile się nie mylę, to to ma automatyczną skrzynię biegów. Ehh, to się do wyścigów nie nadaje ze względu na tą skrzynie (no bo po co kupuje się auto, które ma około 300km? Do jazdy po mieście?). Na dodatek to co dałeś, nie jest w pełni stockowym autem (skąd w fabrycznym aucie lusterka M3? ). Poza tym wolałbym Nissana z turbo, niż nieuturbione BMW (Nissan 3litrowy, BMW pięcio, co nie trudno zgadnąć, wieeeelka różnica w spalaniu).
Khaleb:
--- Cytuj ---A co do tego BMW, to praktycznie jest takie samo jak Nissam (chodzi o wygląd). Nie interesuje się serią 8, ale o ile się nie mylę, to to ma automatyczną skrzynię biegów. Ehh, to się do wyścigów nie nadaje ze względu na tą skrzynie (no bo po co kupuje się auto, które ma około 300km? Do jazdy po mieście?). Na dodatek to co dałeś, nie jest w pełni stockowym autem (skąd w fabrycznym aucie lusterka M3? lol.gif). Poza tym wolałbym Nissana z turbo, niż nieuturbione BMW (Nissan 3litrowy, BMW pięcio, co nie trudno zgadnąć, wieeeelka różnica w spalaniu).
--- Koniec cytatu ---
Tak, ma automatyczną skrzynię biegów, ale jest ona precyzyjna. Ale jaki jest to problem, skoro zawsze można dostać takie auto z manualem. M8 ma różne wersje silnikowe, więc nie koniecznie trzeba kupować 5.0 litrową wersję, czy też 5.7L. Osobiście nie kupiłbym tego samochodu, bo ceny jego podzespołów są astronomiczne. Na dodatek 300 KM z tylu litrów nie jest powalającym rezultatem...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej