Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Samochody

<< < (4/5) > >>

Tompor:
dla mnie najlepszy do Volkswagen (Passat dokładnie ;]) B5

stary takim jeździ i dlatego ;P

- myślę, że w przyszłości też będę jeździł passat'em ;]

pozdro

Dairin:
Mi osobiście bardzo podoba się Wolksvagen garbus, ale w najnowszej wersji (nie taki starszy). Najlepiej czarny. I od zawsze pasjonował mnie Fiat 126p :P Proszę się nie śmiać, ale ja zawsze marzyłam o nim i zajmuje drugie miejsce w rankingu moich ulubionych samochodów ;) Najbardziej jednak chciałabym tego Wolksvagena, ogólnie jestem wybredna jeśli chodzi o samochody, bo rzadko który uwiedzie mnie swoim wyglądam i praktycznością. Uważam jeszcze, że Skoda jest całkiem dobrą marką i jeśli chodzi o model to wybrałabym Felicję. Oto moje 3 ulubione typy ;)

Mikey234:
Ja lubię?

Lol trudne pytanie. Jeżeli jest ktoś kto zna taką markę jak Vauxhall (w co wątpię) To wiedzcie że Monaro jest zajewykochaj***y. A ci co nie wiedzą jak wygląda... GTO był po Monaro.

Mimo że Monaro zawsze zostanie w moim sercu na miejscu pierwszym to kocham mocno Mercedesa McLarena SLR

Spodobał mi się saleen S7 twin turbo i Lexus IS250 Mój ojciec takiego ma.

Nie nawidzę:

Fiata
BMW
Mercedesa (oprócz modelu wymienionego wyżej)
a najbardziej:

PORSHE Nowe modele opierająsię tylko na tym:

hmmmm... Tu zrobimy inną kreskę na 911... Okej. Jak go nazwiemy? Carrera 5, 6 może 911 super turbo?

Co do Carrery GT. jedno słowo....    O BOOOSSSSZZZZEEEEEEEE. To puszka na sardynki z ogromnym silnikiem i 5 kołami bo podczas prowadzenia czujesz się dokładnie jakbyś miał 5 kół.  McLaren jest lepszy od niej i jadąc w nim nie łamiesz sobie kręgosłupa trafiając na kamyczek.

ps. Najszybsze auto (lepsze od Carrery) Bugatti V 16!!!!!!! V16!!!!!! lollllllll

W TopGear kapitan snuja pojechał nim 417 na godzine i podczas chamowania auto lekko się kiwnęło. To wszystko! Małe kiwnięcie przy 400 na godzine!!!!!!!

Robben:
Jeśli chodzi o mnie, to lubię mnóstwo samochodów z różnych marek i wymienię tu, m.in (cóż, pełna lista byłaby zbyt długa) takie samochody, jak: Nissan, Toyota, Ford, Audi, BMW, Porshe, Mercedes, Dodge, Lamborghini, Ferrari, Hummer i Bugatti oraz Koenigsegg. Samochody te lubię przede wszystkim za wygląd i wyposażenie, jak i również za osiągi silnika, wytrzymałość i komfort. Z tych wymienionych marek samochodów najbardziej lubię Lamborghini. Od zawsze mi się podobały i nadal podobają. Z samej tej marki to Lamborghini Murcielago mi się najbardziej podoba. Piękny sportowy wygląd, wyposażenie, kapitalne przyspieszenie i prędkość maksymalna, ogólnie mówiąc piękne autko :). Kręcą mnie sportowe samochody i także lubię, jeżeli są też z tuningowane. Terenowe też bardzo lubię, zresztą sam posiadam Nissana Patrola i cieszy mnie to auto (mieszkam w takim miejscu, że w zimie, kiedy przykurzy mocno śniegiem, to po prostu osobówką nie dojedzie, tak więc u mnie tylko terenowe w zimie się liczą). Jednak z terenowych to mi się najbardziej podoba Hummer, bo jest to bardzo twarda terenówka. Muszę jednak powiedzieć, że nie znoszę takich marek samochodów, jak: Citroen, Skoda, Kia, Fiat, Polonez, itp, bo mi się w ogóle nie podobają, a w szczególności te trzy ostatnie :P.

To tyle, jeśli chodzi o samochody, jednak szkoda, że mnie na takie Lamborghini nie stać :D.

Kirgo32:
Jeśli chodzi o marki samochodów to lubię :

- Fiaty - Nowe fiaty są bardzo fajne, mają fajny styl, są bardzo ładne i funkcjonalne. Najciekawsze fiaty to: Fiat 500 (piękny i niepowtarzalny xD), Fiat Punto i Bravo, które mają genialny styl.

- Alfa Romeo - Super stylizacja, dobre osiągi raczej każdego samochodu z danego segmentu. najnowszy Alfa Romeo8C Competizione jest po prostu genialny.

- Dodge - nie chodzi mi tu o Vipera (którego osobiście nie cierpię), czy inne sportowe Dodge, a o terenówki i suvy Dodge, z wielkimi grillami, robione w starym stylu. Wielkie, piekielnie głośne z tak pięknym rykiem silnika, że tylko głoś Tarji Turunen może to przebić xD.

Najlepsze według mnie modele aut:

1. Alfa Romeo 8c Competizione
2. Pagani Zonda
3. Fiat 500
4. BMW M6
5. Chevrolet Camaro 06
6. Pontiac Trans Am z 1972 roku

A najbardziej lubię samochody muscle i suvy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej