Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Samochody
Grison:
Ja poprostu kocham luksusoowe, szybkie samohcody no i czasami lubie popatrzeć sobie na jakiegoś terenowego giganta. Moje ulubione marki to:
Lamburgini- za tą szybkość i luksus emanującą z tego samochodu.
Ferrari- Podobnie jak powyżej jednak zawsze bardziej fascynowało mnie Lamburgini.
Ford Mustang- Uhhhh. Cudo... poprostu cudo. Najlepszy przykład amerykńskirgo auta. Dane mi był zasiadać za kierownicą najnowszego Mustanga GT.( niestety było to na pokazie tej marki i nie mogłem nim odjechać )
Hummer- Kocham ten czołg. Znajomy mojego taty ma Hummera 2(trochę starego i sprowadzanego z niemiec ale w końcu Hummer to Hummer.)Chyba każdy sieze mną zgodzi.
ReKiN:
A ja lubuje samochody w granicach zdrowego rozsądku (w moim przypadku). Otóż moim ulubieńcem jest Golf. Od I modelu do III. I właśnie taki samochodzik mam nadzieję niedługo sobie sprawię. ;)
Chodzi tu o wygląd - nie iwem jak innych ale mnie bardzo pociąga. Model IV to już nie to samo i nie podoba mi się. Licze na III. ;) I na wystarczającą ilość pieniędzy żeby spełnić swoją zachciankę. ;)
Metztli:
Jestem kobietą, więc dla mnie bardzo liczy się wygląd(ale tylko w przedmiotach )Moje ulubione autka to:
- Jeep - Wspaniałe terenowe autko, duże, wygodne no i można zasuwać po praktycznie każdej nawierzchni, są super...
- Smatr - Są śliczne, no po prostu idealne do jazdy po mieście i na zakupy, coś takiego łatwo zaparkować na wiecznie zapchanych parkingach. Idealne dla kobiety. Jak już będę miała prawo jazdy to będę tak długo jęczeć aż mi go kupią
Riddle.:
Moje ulubione cffaniaczki to:
- Ford Mustang 350-GT (jak dla mnie najlepsza wersja Mustanga. Co prawda te auta nie potrafią skręcać, ale dla brzmienia tego silnika i tak bym je kupił)
- Toyota Supra (cudowne auto. Jak za rok będę robił prawko to z pewnością będę oszczędzał na jedno z nich. Używane niewiele kosztuje)
- Nissan Skyline (również extra auto. Ma napęd zarówno na cztery koła jak i na tył więc na zakrętach jest groźny Niestety kierownica po prawej stronie)
- Mazda RX-7 (też bardzo dobre auto. No i ładnie wygląda)
- Toyota Corolla 86 inaczej: Hachiroku (bardzo stare auto ale jest przecudowne. Ma tylko 130 KM a na drifcie w downhill`ach może pokonać nawet i 350 konne auta... Kto oglądał Initial D wie o co biega...)
- Nissan 200SX (tanie, dobre i ładnie wyglądające auto. Można je zrobić na niesamowicie dobre auto do driftu)
Z wyrazami szacunku...
emzi:
Cóż, ja najbardziej chciałbym mieć w posiadaniu autko takie:
- Chevrolet Impala '64 - cudowny wynalazek amerykańskich inżynierów lat '60-ych. Chyba najpiękniejsze auto jakie dane mi był w życiu poznać (widzieć to nie, bo jeszcze na żywo takiego nie widziałem... i pewnie nieprędko zobaczę). Jeśli dorzucić jeszcze do tego hydraulikę to jest to dla mnie auto idealne. No jeszcze zmienić kolor na wiśniowy...
- Mazda RX-8 - znane wam autko z Need for Speed: Undeground 2. W tej grze tylko nim jeździłem i właśnie nim całą grę przeszedłem. Z nowszych aut właśnie ten samochód najbardziej mi się podoba i chciałbym go mieć...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej