Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
U którego mistrza
Hataker:
Najlepiej u harada zostać czeladnikiem.
Jest to najbardziej opłacalny a jest nawet fainy bug że praktycznie można mieć nie skończoną ilość kasy.
Wystarczy kupić pełno stali gdzies tako koło 100 u kowala na farmie Onara i wykuć miecze ( 100) potem
spowrotem do harada i sprzedać mu miecze za kase i tak no stop.
Radagast:
Ja zawsze wybieram Harada. U niego można dostać najwięcej kasy. Za jeden miecz dostajesz 90 sztuk złota (pręt koszuje 10 szt. złota, za miecz otrzymujesz 100). Gdy później u Benneta kupujesz pręty (ma ich nieskończoność), możesz się pławić w złocie.
Praca u Bospera jest według mnie najciekawsza, ale ciężko się zarabia (szczególnie na pancerz ÂŁowcy Smoków: 12000 szt. złota).
Xarak Bunt:
To zależy od gustu. Ja jeżeli potrzebuję natychmiast kasy to idę do Harada. Natomiast, gdy chcę trochę pozwiedzać to Bosper rullez! Z bronią orka jest ciężko zdobyć chociaż nie musisz zabijać niewinnego zielonoskórego Shreka. Przy mieście jest kryjóka bandytów w jaskini i tam jest orkowy tasak do siekania mięska.
Z Bosperem jest łątwiej i przyjemniej. Kasa nie najgorsza (choć mogłoby być lepiej, ale i tak fajnie jest), ciekawe zajęcie i wolność.
Constantino- o wiele lepszym Constantino jest koleś z gry o tym tytule (Constatino) Gothicowy alchemik to stara zrzęda i skupuje przydatne roślinki....
No i to wszystko.
Każdy ma włąsny gust. Jeżeli lubisz zwiedzać to polecam Bospera, jeżeli wolisz marnotrawić czas to Constantino, a jeżeli kuć w kuźni to Harada.
Polecam każdego po za Constantino
Pozdrawiam Xarak Bunt
Uchiha Sasuke:
najbardziej opolacalnom pracom jest bycie czeladnikiem u bospera wystarczy tylko umiec skurowac zwierzeta a reszta sama się zalatwi
raz nawet udalo mi się zarobic 5000 za skory z GD
MrCzarnymen:
Według mnie Harad, szukam prętów gdzie tylko się da a później masowa produkcja mieczy(mówię bardziej o Noc Kruka bo tam miecze więcej schodzą u Harada i łatwiej znaleźć pręty).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej