Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

U którego mistrza

<< < (20/45) > >>

MasterThief:
Wg. mnie najlepiej u Harada , bo i kasy dużo i nic trudnego nie trzeba robic

stefan666:

--- Cytuj ---Wg. mnie najlepiej u Harada , bo i kasy dużo i nic trudnego nie trzeba robic
--- Koniec cytatu ---

ta ale tylko w Gothic 2 Noc Kruka bo w norlanym gothic to możesz mu sprzedac tylko zwykle ostrza a on ci daje za to 100 sztuk złota Bosper za skore cieniostwora czy nawet TROLL daje tyle ile pisze w Wartosci w prawym dolnym rogu    jest jeszcze Constatino ale on daje ci nawyrzej  50 sztuk złota wiec to tez dosc oplacalne 4 grzyby i masz tyle co 2 miecze u harada ale ja uważam że najlepiej robić to co się lubi a ja lubie zbierać skurki i kły itd.  

a i w sumie to nie trzeba parcowac jako czeladnik można uczyc się zbierania trofeów i gitara na tym teź można zarobic im to calkiem nie złe pieniądze

Smok Finkregh:
Dla mnie mistrz jest zależny od wybranej gildii. Jeśli mag to Constantino, a strażnik czy najemnik to już zależy od naszego wyboru. Strażnik co prawda przesiaduje w mieście i kuje w wolnych chwilach, ale kaska przeszłaby koło nosa. Najemnik to bardziej Harad, ale i Bosperem nie gardzi. Właściwie do maga pasuje też Bosper, gdyż skórki są przydatne w runach.

Rhobar I:
Ja polecam Każdego bo np. Constantino dajesz mu grzyby(możliwie dużo) potem go lejesz zabierasz grzyby i jak się obudzi to go zapomnieniem czy jakoś tak. Tak samo z Bosperem ze skórami i z Haradem z mieczami.

Moc Innosa:
Mi kazdy się podobal
U Harada dobrze jak w grze stawiamy na bron czyli straznik.Jako najemnik u Harada się nie oplaca bo oni maja Benneta ktora od Harada jest o wiele lepszy a potem daje nam dobra bron i zbroje jak idziemy na polowanie  
U zrzedy dobrze jak się jest magiem bo potem ma pare rzeczy ktore przydaja się do run.I druga kwestia ze rosliny sa wszedzie wystarczy niezbyt daleko od miasta pochodzic,pozbierac i wracasz do niego i kupa złota to samo z grzybami.
U Bospera dobrze jak czesto się wychodzi a nie siedzi się w miescie:)U niego pasuje kazda gildia ale kazdy ma inny styl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej