Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

U którego mistrza

<< < (18/45) > >>

Giker:
Wg mnie to u Bospera. Zawsze tak robie, biore robote u Bospera, on uczy mnie jak ściągać skóry i ide z tym myśliwym (zapomniałem imienia) na to polowanie co daje mu 50sztuk złota, i zbieram skóry, potem kazuje mu iśc dalej i zbieram skóre cieniostwora. Jeżeli uda mu się przeżyć biegne po orka i chowam się a ork go zabija. Jeżeli Orkowi zostaje mało HP, dobijam go i biore jego broń. A od tego mysliwego biore moje 50sztuk złota, nóż na wilki i długi łuk   tym sposobem oddaje skóry bosperowi i dostaje 200sztuk złota za skóre cieniostwora i oddaje orkową broń temu kowalowi (zapomniałem jak ma na imie)  

pozdr all

Russel:
eśli oto choodzi to zalerzy...w Nk najlepiej być czeladnikiem u Harada bo jest taki bug w grze że jak bedziemy miec np 2 dobre miecze i damy mu je do sprzedania to stracimy tylko jeden miecz ale dalej bedziemy miec dwa , ale oczywiscie musimy miec zalozony jeden miecz a drugi mieć normalnie w ekwipunku

ale w Gothic 2 najlepiej u bospera , bo u harada nie ma tego blendu i mozna tylko kuć jeden rodzaj miecza

PozDRo Russel

0321456987:
Ja prawie zawsze byłem czeladnikiem u bospera,tylko raz mi się zdarzyło być u harada ale nie byłem z tego zbytnio zadowolony. zdecydowanie u bospera było lepiej.

Varek Wielki:
ja prawie zawsze u harada jak nie ma już stali u kupców to idę do Carla w dzielnicy portowej, bije go i zabieram już gorącą stal, kuje i sprzedaje dorobiłem na tym 20000 w 5 dni.

Morgoth145:
Radze żeby dobierać zawód do gildii, w której chcesz się znaleźć Dla maga najlepszy byłby Constantino. Dla najemnika Harad, a dla strażnika Bosper.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej