Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

U którego mistrza

<< < (14/45) > >>

Piero:
U Constantina bylem raz i tego zaluje :P

U Bospera faktycznie najlepiej sie zarabie ale pod warunkiem ze masz duzo czasu ... A gdy naprzyklad chcesz isc do klasztoru w 1 rozdziale to jednak lepiej u harada bo jestes w stanie nazbierac 11 mieczy ;] w miare krotkim czasie ofc :P

Krzysztof232323:
w nocy kruka najlepiej zostać czeladnikiem u Harada, bo uczy nas kuć wiele broni takich jak el bastrado, rubinowe ostrze  
bezik ma możliwość póżniej ich sprzedarzy.  (a el bastado chyba kosztuje na sprzedarzy u Harada 433 sztuki złota)

Adamus:
Ja wybieram zawsze Bospera z powodu kilku plusow jaki on daje za kazda skore placi w cenie jej wartosci,po drugie umiejetnosc skorowania kosztuje nam 5PD a zeby zarabiac duza kase u Harada trzeba wydac o wiele wiecej PD zeby prawdziwa forse zarabiac a minusem jest to ze nie ma dla nas luzka w swoim mieszkaniu :D:D

(nie)bezimienny:
Ja zostaję zawsze czeladnikiem u Harada (bez względu na to, do jakiej gildii dołączyłem). Praca u niego przynosi bardzo duże zyski i jest bardzo łatwa. Najciężej jest ZOSTAÆ jego czeladnikiem, a ja zawsze pokonuję orka w jaskini. Gdy pierwszy raz zaczęłem grę, ozstałem czeladnikiem u Bospera, jednak praca u niego mi się nie podobała.

Pozdrawiam

Canis:
Wszystko zalezy od tego jaką ścieżką chcę podążyć. Grając Najemnikiem zawsze zostaję czeladnikiem u Harada. Można nauczyć sie u niego wykuwania mieczy. a jak wiemy na farmie onara wykuwania meiczy również uczy Benet. Dlatego gdy zostaję u harada, czuję pewną satysfakcje, ze nauczę sie u niego wszystkiego, a reszty od Beneta. Podążając ÂŚcieżką maga ognia zostaję czeladnikiem u Alchemika Constantino. wkońcu mag który niezna alchem,i to taki dziwny mag. Grając Paladynem zostaję czeladnikiem u Bospera, elcz trzeba zauważyć, że żadko gram Paladynem... a dochodzę tam gdyż jako paladyn wkońcu zabijam pełno potworów w zadaniach od strazy, czy etsz dla własnej satysfakcji. a wkońcu jako paladyn trzeba neico aksy na utrzymanie siebie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej