Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

U którego mistrza

<< < (15/45) > >>

Meterosexual:
Zdecydowanie Bosper śmieszny koleś i można zarobić chyba, że ktoś chce wykorzystywać bugi.
u Constantino najlepiej zaczynać jeśli chce sie zostać magiem ale można sie nauczyć alchemi na początku u gościa w dzielnicy portowej. Do Harada idą goście tacy jak najemnicy

Izrael:
Ja najczęściej zatrudniam się u Harada, ponieważ gdy kupimy 10 stalowych prętów po wykuciu dostaniemy za nie 1000 sztuk złota. Czasami zatrudniam się także u Bospera, ponieważ można po dobrej cenie sprzedać skóry i pazury. To chyba tyle.

Pzdr.

Farvan:
Ja zawsze chodzę do Bospera. I tak trzeba się nauczyć obdzierania ze skóry a on dobrze płaci za te skóry a szczególnie za skóry trollów. U Harada można zarobić dużo kasy ale za duży się wykorzystuje punktów dśw. na  poznawanie kowalstwa ( i tak nie używam tych mieczy). A u Constantina jeszcze nigdy nie byłem i nigdy nie będę po co szprzedawać moje żródło many.

.:KERTH:.:
ja zawsze jestem czeladnikiem u bospera. dlaczego? ponieważ dobrze płaci nam za KAÂŻDÂĄ skóre. obojętnie czy przyniesiemy mu skóre wilka, czy trolla. dobrze nam płaci. a ponadto, jako jedyny potrzebuje czeladnika. harad ma czeladnika, constantino to samotnik, a bosper po prostu potrzebuje czleadnika i dobrze płaci. myśle że to jest dobra oferta być czeladnikiem u bospera. szczególnie jak się jest najemnikiem. jak się jest strażnikiem, to polecam u harada. jak się jest nowicjuszem, to najlepszy jest chyba wybór constantina. a żaś jako najemnik, najlepiej być u bospera. ja zwykle jestem w gothicu II NK najemnikiem, ale nie bede juz wam trul.

PZDR kerth

Morferiusz:
Ja z początu zarabiałem jako kowal ale potem rzuciłem to, bo chciałem zobaczyć jak jest być Alchemikiem. Z Alchemika miałem piekielnie małe zarobki dlatego też sprawdziłem ja jest u Bospera i powiem jak jest - jest IDEALNIE. Naj wiwięcej zarobiłem po przybyciu z Górniczej Doliny. Wtedy to ja miałem kasy a kasy i zacząłem ją oddawać jako datek dla klasztoru Magów Ognia, bo nie miałem co z kasą robić  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej