Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

U którego mistrza

<< < (13/45) > >>

LinkLess:
Byłem czeladnikiem u wszystkich (chyba trzech). Najkorzystniej wyszedłem u Harada, gdyż za wykute miecze potrafiłem przytulić niezłą sumkę , Poza tym można nauczyć się kucia Dużego Magicznego Ostrza Na Smoki (czy jakoś tak), a miecz ten statystykami i wyglądem przypomina Uriziela z jedynki. Najgorzej wyszedłem na pracy u alchemika. Nie dość, że dwóch roślinek szukałem baaaaardzo długo  (ponoś jakieś rzadkie- chyba smoczy korzeń i goblińska jagoda) to jeszcze ten burak mało płaci za grzyby. U Bospera jest tak średnio. ÂŁatwo upolować wilka, a cena za skórę jest przyzwoita .

assassineK:
Najlepiej chyba zostać czeladnikiem u Harada bo za wykute mieczyki z górnej pułki można niezle zarobić.

Valar:
Ja tam zawsze jestem u Harada (nie wykorzystuje bug'u!!) Zwłaszcza w dodatku - moze nas nauczyć kuć np. El Bastrado (dobrze napisałem) i różne inne a idzie na tym sporo zarobić!

Scare Project:
U Bospera można najlepiej zarobić, ale mimo wszystko lubię pracę kowala. W jedynce już mi się podobała, ale tam był tylko 1 miecz do wykucia. Tu jest lepiej i dlatego lubię być czeladnikiem kowala.

szok4444:
U Bospera najwięcej się zarabia, ale ja tam wole u alchemika może nei jest to takie opłacalne, ale u Bospera się niczego specjalnego nie nauczymy a u alchemika jak przyrządzać mikstury o efektach trwałych, wydaje mi się że w grze nikt inny tego nie uczy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej