Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

U którego mistrza

<< < (12/45) > >>

Pawelck91:
Chyba jak większość także zawsze zatrudnaim się u Bospera. Czemu ? Ano dlatego, że:
-nieźle płaci,
-ma łatwą misję do wykonania.

Pozdrawiam

100 post yeah !!!

Ankh-Morpork:
ja zawsze kiedy grałem w G2 byłem czeladnikiem u bospera. podoba mi sie u niego praca, skóry i tak i tak zbierzemy, zabijając zwierzęta i nabijając EXPa, co jest przecież nieodłączne w gothicu. poza tym odając mu skury także dostajemy doświadczenie i kase. jeszcze nie raz bede grał w G2, i będe zostawał czeladnikiem tylko u bospera  
pzdr.-milten14

Diego Ostatni Asasyn:
 Będąc czeladnikiem u wszystkich Mistrzów doszedłem do wniosku (oczywiście jeśli gramy uczciwie nie wykorzystując rzadnych bugów w grze), że najkorzystniej (finansowo i ze względu na punkty nauki) podjąć pracę u Bospera. Uczymy się tylko skórowania zwierząt ( 5 pkt nauki) i podczas gry zbieramy z ubitych zwierząt trofea.A po drugie uwielbiam zabawę w myśliwego  

r4d00:
Harad, Harad, Harad... Za jeden wykuty beznadziejny mieczyk dostaje się bodajże 100 sztuk złota ( o ile dobrze pamiętam ), poza tym można samemu wykuć sobie broń z magicznej rudy. Po co fatygować innych?

echo:
moim zdaniem najlepiej jest u bospera poniewarz zawsze wybieram łucznictwo.
dla bospera zawsze mam jakieś skóry wystarczy tylko pochodzic troche po lesie i jakis wilk sie przypląta  opłaca się trolla skóre mu oddac  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej