Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
U którego mistrza
Buntownik:
Według mnie najlepiej jest u Bospera.Wole pobiegać po lese z Długim ÂŁukiem niż siedzieć przy kowadle i kuć broń.
Sado:
A ja robię to chyba inaczej
- Jeśli chcę zostać paladynem zostaje czeldnikiem Harada, gdyż jeszcze można się pochwalić o tym przed Andre. Wprawdzie wydaje się na niego bardzo dużo PN, ale później robi się kilka El Bastardo i ma się kupe kasy w kieszeni.
- Jeśli magiem to Constatino. Ale najpierw muszę zjeść 50 grzybków, a dopiero później mu je oddawać. Naucza on nas wytwarzania wielu pożytecznych mikstur (ale chyba nie eliksiru ducha)
- Jeśli łowcą smoków to Bosper, dlatego, że zazwyczaj ÂŁowcy posługują się łukami i kuszami, a to oddaje taki fajny klimacik. Po za tym świetnie płaci, gdy uzbieramy sporo skór
Visor:
No cóż ja zawsze pracuję dla Harada. Mimo ze jak pisał Cesc przy pracy u Harada siedzimy w miescie i dłużej gramy a pracując dla Bospera możemy zbierać skóry przechodząc grę to jednak wybieram Harada. Dlaczego? Jest to bardzo proste za każdy samodzielnie wykuty miecz zarabiam 90 sztuk złota (cena orginalna wynosi 100 ale trzeba odjąć cenę surowej stali). Wprawdzie argumentem u Bospera może być to że szukajac silniejszych zwierząt których skóry są więcej wartę można sobie nabić trochę expa ale pracując dla Harada nikt mi nie broni chodzić po wyspie . Choć muszę przyznać ze ciężko o miejsce do wyrobu mieczy. to trzeba robić tak że kiedy Harad siedzi na kowadle trzeba rozgrzać jak najwięcej stali a kiedy przesiada się na piec (czy jak kto chcę) trzeba wykuć jak najwięcej mieczy na kowadle.
Garfild:
Ja najbardziej lubię być czeladnikiem u mistrza Harada. Fajnie być u niego pracownikiem albowiem dużo płaci za jeden miecz. Aż 100 sztuk złota.
U Bospera nie jest mi zbyt dobrze ponieważ nie chce mi się gonić po lasach za wilkami czy innymi stworzeniami.
A u Constantina to nigdy w życiu.
Pozdro
Dark:
Zawsze zostaje czeladnikiem Constantina, powód ??
Szybki dostęp do nauki ważenia mikstur..
Postaraj się trochę urozmaicić swoje wypowiedzi - ostrzeżenie słowne. Arkhan[/size][/color]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej