Tereny Valfden > Dział Wypraw

Podążając tropami przeszłości

<< < (2/17) > >>

Czaroxxx:
-Mistrzu stawiłem się jak mi kazałeś. Dokąd zmierzamy? I w jakim celu? Jeśli można wiedzieć.

Boba Fett:
- Kontynent - odparł krótko Samotny ÂŁowca.
Fett widząc, że elf dalej czeka na konkretną informację, dokończył odpowiedź.
- Dlatego tak długo nie wypływaliśmy, bo czekałem na konkretny statek, który mógłby nas zabrać od razu do miasteczka portowego, Tnaram. Nie byłem w nim prawie od dwóch lat... Mam tam pewne rachunki do wyrównania.

Czaroxxx:
-Jakaś straszna cisza zapadła. Widzę, że panowie się znacie. Ja natomiast jestem Kyras. A ciebie jak zwą? -Spojrzał na elfa entuzjastycznym wzrokiem, po czym wyciągnął w jego kierunku rękę by uścisnąć jego dłoń.

Hagmar:
-Aragorn, i to powinno Ci wystarczyć... przynajmniej na razie. Uścisnąłem dłoń Kyrasowi.
-Kidy będziemy na miejscu Fett.

Boba Fett:
- Wasi bogowie raczą to tylko wiedzieć. Kapitan obrał kurs, który powinien nam pozwolić ominąć piratów, jednakże to się będzie równać dłuższej drodze. Dawno nie byłem na kontynencie, ostatnią moją wyprawą na nań była wyprawa do Aldarru w poszukiwaniu jednego ze skarbców łowców nagród. Teraz się mogło wiele zmienić, nie wiem jak ludzie postrzegają tę profesję. Dlatego miejcie się na baczności, nie chcę niepotrzebnych komplikacji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej