Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Evanger

<< < (3/3)

Roger:
Szkoda ze komentujesz strasznie stare opowiadania, nie pisane przezemnie ROgera, tylko Pana Mroku czy jak on sie nazywal.
Roger jako Roger jest na forum krocej i jeszcze nie dal swoich opowiadan, jedynie z tego konta dano.

Chcecie moje opowiadania? Prosze, dam. Zapewniam ze sie roznia od tych, bo dluzej pisze i mam cos takiego jak Wordpad, ktora wylapuje przynajmniej czesc bledow.
 Albo plagiat albo podwójne konto albo offtop. Z tego co napisałeś wynika, że zamieściłeś cudzą pracę, także temat zamykam do czasu aż wyjaśnisz sprawę.

Kozłow:

--- Cytuj ---Szkoda ze komentujesz strasznie stare opowiadania, nie pisane przezemnie ROgera, tylko Pana Mroku czy jak on sie nazywal.
Roger jako Roger jest na forum krocej i jeszcze nie dal swoich opowiadan, jedynie z tego konta dano.

Chcecie moje opowiadania? Prosze, dam. Zapewniam ze sie roznia od tych, bo dluzej pisze i mam cos takiego jak Wordpad, ktora wylapuje przynajmniej czesc bledow.
--- Koniec cytatu ---

Owned!
<lol2>
<rotfl>
Tak naprawdę to ja jestem Isentorem, a z jego konta pisze Grison, który tak naprawdę jest Elrondem.

--- Cytuj --- mam cos takiego jak Wordpad
--- Koniec cytatu ---
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!

Wordpad to najbardziej zjebany edytor tekstu, jaki widziałem w życiu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej